DAGOTTO Oslonac za stopala, crna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Zahvaljujući osloncu za stopala, za stolom ćeš sedeti u pravilnom položaju, a pritisak na noge, leđa i vrat će biti manji.Platformu ćeš lako iskositi i podesiti pod odgov... Pročitaj ceo opis
2.699,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD3F21
Prijavi grešku
Zahvaljujući osloncu za stopala, za stolom ćeš sedeti u pravilnom položaju, a pritisak na noge, leđa i vrat će biti manji.Platformu ćeš lako iskositi i podesiti pod odgovarajućim uglom jednostavnim pritiskom stopala.Stopala će ostati na mestu zahvaljujući neklizajućoj površini i kada se platforma nagne.Gumene stope drže oslonac za stopala na mestu i ne oštećuju osetljive podne površine.ABS plastikaČelik, HromiranoPo potrebi očisti mekom krpom namočenom vodom i blagim neabrazivnim deterdžentom za suđe ili sapunom.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Proizvod se može reciklirati ili iskoristiti za obnovljivu energiju, ako je to moguće u tvojoj sredini.
DAGOTTO Oslonac za stopala, crna
DAGOTTO Oslonac za stopala, crna
2.699,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka