Zlatna pravila uspeha - Brajan Trejsi

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Najveći stručnjak po pitanju uspeha, Brajan Trejsi, u knjizi Zlatna pravila uspeha predstavlja dokazane principe i savete koji će vam pomoći da, korak-po-k... Pročitaj ceo opis

1.350,00 DIN -19 %
1.094,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6D30C
Prijavi grešku

Opis

Najveći stručnjak po pitanju uspeha, Brajan Trejsi, u knjizi Zlatna pravila uspeha predstavlja dokazane principe i savete koji će vam pomoći da, korak-po-korak, počnete da cenite sebe više i poboljšate svoj život.

Brajan Trejsi je jedan od najvećih svetskih stručnjaka po pitanju uspeha i ličnih postignuća, koji svake godine na privatnim i javnim seminarima govori pred više od stotinu hiljada muškaraca i žena. U knjizi Zlatna pravila uspeha predstavlja vam moćan, dokazano uspešan sistem - zasnovan na dvadeset pet godina iskustva i prakse - koji možete primeniti istog trenutka kako biste na svakom polju u svom životu postigli bolje rezultate.

Naučićete ideje, koncepte i metode kojima se širom sveta služe ljudi koji na svim poljima nižu velike uspehe. Naučićete da otključate sopstveni potencijal za uspeh. Odmah ćete postati pozitivniji, ubedljiviji i moćno usredsređeni na ono što radite.

Obuku na kojoj se ova knjiga zasniva prošlo je više od milion ljudi, a mnogi od njih su značajno povećali svoje prihode i poboljšali svoje živote u svakom pogledu.

Povez knjige : mek

Strana : 399

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

Zlatna pravila uspeha - Brajan Trejsi
Zlatna pravila uspeha - Brajan Trejsi
1.094,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka