Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Godine 1904. malo poznati Englez po imenu Džejms Alen napisao je knjižicu pod nazivom Misliš, stvaraš (As a Man Thinketh). Sto godina kasnije, to štivo pos... Pročitaj ceo opis

489,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 08.01.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6CC3D
Prijavi grešku

Opis

Godine 1904. malo poznati Englez po imenu Džejms Alen napisao je knjižicu pod nazivom Misliš, stvaraš (As a Man Thinketh). Sto godina kasnije, to štivo postalo je klasik delâ o samorazvoju. Autor i urednik izdavačke kuće New World Library, Mark Alen, osavremenio je ovaj bezvremeni dragulj, preinačio arhaični jezik i ispolirao autorovu poruku kako bi naglasio univerzalne principe originalne knjige.

Poruka Džejmsa Alena sada, sa delom Kako razmišljaš tako živiš, pronalazi put do potpuno nove generacije čitalaca. Velike istine jednostavno i lako se izražavaju, a njegovo shvatanje samorazvoja upravo je takvo: lična snaga leži u umu. Kad se jednom probudi, ne postoje granice koje pojedinac ne može zamisliti i potom ih ostvariti pomoću snage misli. Autor duboko prodire u suštinski odnos razmišljanja pojedinca i njegovog karaktera, životnih okolnosti, fizičkog zdravlja, životnog cilja, postignuća i ličnog spokojstva. Kako razmišljaš tako živiš predstavlja pristupačan, a ipak moćni podsetnik da „sve što postižemo i sve što ne uspemo da postignemo jeste direktan rezultat naših vlastitih misli”.

Mi smo gospodari svoje sudbine.

Povez knjige : mek

Strana : 94

Format knjige : 140 x 200 mm

Pismo : latinica

Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen
Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen
489,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka