Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Studijska i oprema za snimanje

(1562 proizvoda)

Imaš studio za snimanje i želiš da ga nekako obnoviš? Tehnologija u toj oblasti vrlo brzo napreduje i zato moraš da se pobrineš da si u toku. Ako želiš da ostaneš u korak sa razvojem, pogledaj kompletnu ponudu i tako se još pre kupovine pobrini za najjednostavniju odluku.

Oprema za studije je vrlo širok pojam, a na raspolaganju ti je mašinska, programska i tehnička oprema. Možeš da biraš između stola za miksovanje, slušalica, midi konzola, kontrolera, programa i digitalnih snimača, a ne smeš da zaboraviš ni na izolaciju studija.

Mikseta je uređaj pomoću koga uređuješ, miksuješ i prilagođavaš različite zvukove sa kojima stvaraš muziku. Stvaranje muzike u studiju bilo bi nemoguće bez adekvatne zvučne kartice, koja na mehanički način podupire svu priključenu tehnologiju.

Studijski zvučnici se od, na primer, kućnih hi-fi zvučnika razlikuju po tome što ne podupiru jake basove ili visoke tonove pa su zato namenjeni prvenstveno pokazivanju grešaka u snimljenom materijalu. Na njih moraš da povežeš adekvatno pojačalo, jer postoje i takvi koji su namenjeni slušalicama koje su bitan deo studijske opreme i zato je pametno kupiti udobne sa definisanim basovima i čistim visokim tonovima.

Modul je vrlo koristan multifunkcionalni uređaj koji ti omogućava snimanje i reprodukciju određene frekvencije. Ima različite ulaze, obično za mikrofon i instrumente, kao ulaze za zvučnike. I digitalni snimač je više nego dobrodošao uređaj u svakom studiju, jer s njim možeš da snimaš šta god želiš.

Nikako ne ide bez programske opreme koja predstavlja neku vrstu mozga svakog studija i zapravo ti omogućava povezivanje svih komponenti koje koristiš.

Izuzetak je možda jedino izolacija koju nameštaš na zidove i vrata studija. Njena uloga je da izolira neželjene zvukove koji bi mogli da ometaju snimanje.

Za što bolji kvalitet studija, potrebna je što kvalitetnija oprema i neka to bude cela filozofija koja te vodi prilikom kupovine pojedinih elemenata.

više
1562 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka