Kuhinjske vage

(649 proizvoda)

Kuhinjske vage predstavljaju jedno od osnovnih pomagala u kuhinji koja mogu pojednostaviti pripremu hrane. Ako ti je potrebna nova vaga u kuhinji ili je kupuješ kao poklon, na raspolaganju su različiti modeli i proizvođači. Da bi bio izbor lakši pre kupovine proveri zanimljivu ponudu različitih proizvoda.

Kuhinjske vage se razlikuju po proizvođaču pri čemu su najčešći Soehle, Gorenje, Sencor, Biva, Momert i Gallet. Razlikuju se i po tome pokazuju li težinu digitalno ili analogno, po tipu vage (pultna, zidna), kao i po maksimalnoj težini koju mogu prikazati. Kuhinjske vage omogućuju tačno merenje sastojaka koji su nam potrebni za kuvanje, a težinu pokazuju na digitalni ili analogni način.

Analogne vage su klasične i osiguravaju visoku tačnost, a pri tome ne zahtevaju neko posebno održavanje. Digitalne vage težinu ispišu na LCD ekranu, praktične su za vaganje i jednostavne za korišćenje. Ako tražiš nešto posebno ti se odluči za digitalnu vagu s ultra tankim dizajnom koja ide uz modernu kuhinju ili se pak odluči za vagu s skalom. S obzirom na tip vage možeš da biraš među pultnim i zidnim.

Pultne su, kao što samo ime govori, primerene za korišćenje na kuhinjskom pultu dok zidne nude mogućnost nameštanja na zid. Pre kupovine kuhinjske vage proveri podatak o maksimalnoj težini jer od toga zavisi koliku količinu sastojaka možeš na njoj izvagati. Praktično je takođe da se izabrana vaga automatski isključi jer onda ne moraš o tome brinuti. Pre kupovine, proveri preciznost vage i jednostavnost održavanja i čišćenja.

više
649 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka