Potiskivači

(103 proizvoda)

Da li u tvojim kuhinjskim elementima imaš potiskivač za, recimo beli luk, ulje, voće, krompir ili ukusne hamburgere? Nemaš? Onda brzo pregledaj portal Idealno.rs i virtuelno prošetaj po prodavnicama i sopstvene fotelje. Kod nas ćeš pronaći široku ponudu proizvoda poznatih brendova, proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika raznih potiskivača sa kojima tvoja fizička kondicija i snaga neće igrati važnu ulogu prilikom potiskivanja raznih namirnica prilikom priprema napitaka, ulja i gotovih jela.

Pod kategorijom potiskivača današnja raznolika, savremena ponuda na tržištu nudi bezbroj mogućnosti i kombinacija. Potrošačima se sve više nude razni materijali za izradu, od kojih je i danas najpopularniji metal, pre svega zbog lakog čišćenja i održavanja. Po svojoj upotrebljivosti i višestranosti ga slede plastika i staklo. U svakom slučaju: prilikom izbora potiskivača, svakom treba da prilagodiš pravi materijal, koji mu obezbeđuje najduže vreme trajanja, odnosno radni vek. Takođe, materijal prilagodi masivnosti i tvrdoći, kao i pranju u sudomašini. Poslednje je od velikog značaja, ako u domaćinstvu za čišćenje i održavanje koristiš mašine .

Pored materijala, kod potiskivača obrati pažnju i na dimenzije, kao i na najvažnije, prethodno spomenutu, namenu. Naime, potiskivači za beli luk se ne mogu koristiti za hamburgere, kao ni za ulje ili krompir. Pored materijala i namene, kriterijum za kupovinu bi trebalo da ti budu i stepen kvaliteta, čvrstoće, odnosno tvrdoće. Zbog toga je dobro da sačekaš sa kupovinom, pregledaš proizvode i ponude poznatih brendova kuhinjske opreme, odnosno pribora i dodataka, koji uključuju potiskivače i na taj način uhvatiš najbolju kombinaciju kvaliteta i cene.

Prikaži više
103 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka