Otvarači i čepovi

(99 proizvoda)

Otvaranje i zatvaranje flaša i buteljki, konzervi i tegli mora da bude vrlo pažljivo i kvalitetno, jer je to jedini način da se osigura pravilno i adekvatno skladištenje raznih jela, sastojaka, suve hrane i tečnosti, tako da sprečiš njihovo prosipanje i prolivanje. Da bi se lako otvarale flaše i tegle, obično ti pomažu otvarači, a za zatvaranje ti pomaže upotreba odgovarajućih i čvrstih čepova.

Na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs pregledaj i biraj između već pomenutih otvarača i čepova, kao i između raznih nastavaka i setova. Nabavi svoj otvarač za flaše, buteljke, konzerve i staklene tegle, a pri tom izaberi najbolju količinu, najveći standard kvaliteta i za to optimalnu cenu. Pre svega pažnju usmeri na čvrste, robusne materijale, koji obezbeđuju adekvatnu stabilnost i već pomenutu zaštitu od prosipanja i prolivanja.

Dimenzije otvarača i čepova predstavljaju važan kriterijum za kupovinu, jer samo uz odgovarajuće čepove možeš da zaštitiš staklene tegle, buteljke, konzerve i drugo. Kod otvarača to igra veoma važnu ulogu, a još više sa tvrdoćom materijala od kojeg su napravljeni. Savremena tržišna potrošačka ponuda otvarača i čepova nudi razne oblike, boje i dezene, a sve više postaju popularni otvarači, koje možeš da okačiš na privezak za ključeve i nosiš sa sobom.

Upravo oni veselih dezena i oblika otvarača i čepova postaju sve popularniji i kao rođendanski poklon. Poigraj se iz sopstvene fotelje i obavi virtuelnu šetnju i biranje po prodavnicama, odnosno trgovačkim centrima.

više
99 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka