Dihtunzi

Da bi osigurao da svi tvoji uređaji, aparati, auto delovi i druga radna i mehanička oprema radi glatko i neprimetno, omogući im ispravne i odgovarajuće dihtunge. Široka, sveobuhvatna, moderna tržišta nude raznovrsne dihtunge, među kojima su: uljani dihtunzi (gde razlikujemo standardne, automobilske i one specifične namene), hidraulički i pneumatski dihtunzi, kablovi za pumpe i ventile i kablovi za plinske peći, o-prstenove, X dihtunzi, V-dihtunzi i diht konopci. Ako ti bilo koji od njih ne treba ili ih sve već imaš, proveri da li ti trebaju dihtunzi od ekspandiranog teflona, NILOS dihtunzi, grafitne dihtung ploče i / ili takozvani prigušivači vibracija. U njih spadaju i zaštitni baloni, membranska platna i membrane.

Kada odrediš namenu i vrstu dihtunga, treba da odrediš i materijal od kojeg je proizveden. Naime dihtunzi zaista mogu da poboljšaju funkcionisanje uređaja samo ako su dovoljno dobrog kvaliteta. Među kvalitetnije spadaju oni napravljeni od NBR, FPM, PTFE, EPDM, silikona, teflona i drugih sličnih materijala.

Dakle, ako ne želiš da prekidaš ili da ometaš rad svoje mašinske opreme moraš da imaš najbolji dihtung. Potraži i izaberi jedan od mnogih ponuđenih dihtunga koji će ti omogućiti jednostavan, brz i efikasan rad mehaničke i tehničke opreme. Nemoj da prenagliš sa kupovinom, već uzmi dovoljno vremena za pregledanje naše internet stranice Idealno.rs i na svakom proizvodu pažljivo pročitaj etikete, tehničke karakteristike i mogućnosti označene najvišim standardima kvaliteta. Uz našu pomoć uhvati najbolju kombinaciju efikasnosti i cene.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Ne propusti

Sika MaxTack 280ml

u komsija.shop

od 623,00 DIN

Sika Sanisil beli

u komsija.shop

od 332,00 DIN

Beohemik diht masa 20ml

u komsija.shop

od 142,00 DIN

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.