Zaštita za visinske radove

(277 proizvoda)

U vinogradarstvu, hortikulturi i poljoprivredi uopšte puno poslova i obaveza se obavlja na visini. Zbog toga brzo možemo da izbegnemo mnoge opasnosti, kao što su padovi, modrice i udarci. Da bi se što efikasnije zaštitio i izbegao povrede preporučljivo je da pribegneš visinskim zaštitama.

U visinsku zaštitu spada razna zaštitna oprema koja uključuje na primer: sigurnosne pojaseve, karabinjere, visinske sigurnosne sisteme, sidrišne sisteme i stative. Stativ može efikasno da zaštiti od pada, sastavljen se posebno odnosi na spasilačke vile i visinskih sigurnosnih uređaja. Kod raznih visinskih zaštita izuzetno je važno da pažljivo pratiš pravila uređaja o bezbednim visinama, sigurnosnom pojasu, vezivnim elementima, karabinjerima i fiksatorima. Da bi se maksimalno obezbedio od nesreća, nabavi najkvalitetniju proizvode za visinsku zaštitu. Materijal od kojeg su napravljeni mora da bude izuzetno jak i masivan, jer samo na taj način može da obezbedi adekvatnu stabilnost i nosivost.

Ukoliko imaš sve navedene visinske zaštite, proveri da li je to tako u sledećim delovima opreme i dodacima. Za razne poljoprivredne, voćarske, kao i vinogradarske i druge radove na visini (na primer na krovu) u širokoj upotrebi su polustatički sigurnosni kanapi, pa sigurnosni kompleti sastavljeni od kanapa, vezivnog elementa i uređaja za spuštanje. Od nesreća koje nikada ne spavaju, dodatno se zaštiti sa šlemom, rukavicama za rad sa kanapom, držačima konopca, sedištima ili grudnim pojasevima i drugim.

Pre nego što se udaljiš od tla i počneš sa visinskim radom, obezbedi sebi visinsku zaštitu koja obezbeđuje najveći stepen sigurnosti i zaštite. Da ispunjavanje zadataka ne bi sprečili neočekivani padovi, modrice i udarci, oni treba da se odvijaju neometano i bez straha.

Prikaži više
277 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka