Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Ostali dodaci

(11697 proizvoda)

Pod kategorijom ostali dodaci i potrošni materijal možeš da pronađeš sve što u kategorijama za radionicu, alate, dodatke za održavanje kuće i bašte nisi mogao da pronađeš. Pregledaj najveći portal za upoređivanje na internetu Idealno.rs, šta od ostalih dodataka i potrošnog materijala nemaš, ili što bi ti narednih dana moglo biti pri ruci. Pokušali smo da ti olakšamo rad prilikom izbora i kupovine, pa smo na jednom mestu izabrali najbolji kvalitet, najbolju cenu i sa njima povezane poznate brendove opreme za kuću i baštu.

U okviru ostalih dodataka i potrošnog materijala možeš na primer da pronađeš razne dihtunge, šrafove, podloške, gumene nosače, vezice, pa razne komplete i setove matica, navrtki, sunđera za poliranje, razna ulja i maziva, brusno kamenje, brusne diskove i druge sitnice, pogodne za lakše, efikasnije i brže brušenje i poliranje. Tu su i drugi dodaci i potrošni materijal, namenjen za krečenje, bušenje, sečenje, savijanje i drugo što spada pod ovu kategoriju. Zaista, svi mali elementi na koje često ne pomislimo, a mnogo pomažu prilikom obavljanja odgovarajućih poslova za uređenje kuće, stanova, bašte, garaže, radionice ili terase.

pre nego što se konačno odlučiš za neki od ostalih dodataka ili potrošnih materijala, pažljivo pogledaj njegove dimenzije: visinu, dužinu, širinu, dubinu, a pažljivo proveri i u kojim mernim jedinicama su predstavljeni. Takođe, obrati pažnju na kvalitet materijala i preciznost izrade, pa težinu, oblik, trajnost, stabilnost i kapacitet. Svaki majstor ili majstorka u svojoj kući zaslužuju samo najbolje dodatke, koji će obezbediti siguran, jednostavan i brz, a kvalitetan rad.

Prikaži više
11697 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka