Šrafovi

(1157 proizvoda)

Pre nego što ormari, regali, police i ostali delovi nameštaja dobiju svoj izvorni celovit izgled, potrebno ih je sastaviti i pričvrstiti. Ko pri tome ne zna za neophodne sastavne delove? Bez šrafova naše stanovanje ne bi imalo takvog značaja kakvog ima. Zato, ako nemaš adekvatne, brzo pretraži našu adekvatno pripremljenu ponudu i pronađi najprimerenije, višenamenski korisne šrafove.

Pre nego što konačno posegneš za izabranim šrafovima proveri da li su napravljeni po najvišim standardima (recimo DIN, ISO i ostalim). To je jedini način da se obezbedi dugoročna izdržljivost, otpornost na spoljne: uticaje okoline, vremenske prilike i stabilnost i nosivost. Takođe, izaberi na osnovu raznih dimenzija (obično je prečnik izražen u milimetrima), materijala i kvaliteta. U našem primeru možeš da pronađeš one od drveta, univerzalne, metalne šrafove, kao i eksera i drugih vezivnih elemenata.

U raznovrsnoj savremenoj ponudi na tržištu postoji veliki broj poznatih brendova, proizvođača radnog, ručnog alata, kao i pribora za kuću i baštu, pa mnogi prodavci i prodajni posrednici dodaju svojim proizvodima sve potrebne elemente za spajanje, među kojima su u većini slučajeva omiljeni šrafovi. U svakom slučaju, prvo utvrdi, koji su ti potrebni. Imamo tako šrafove sa spoljnim stezanjem (imamo četvorougaone i šestougaone glave) kao i šrafove sa unutrašnjim stezanjem. Dalje razlikujemo i druge elemente za povezivanje koji uključuju: šrafovi sa dvostrukim navojem, navojne palice i navojni pinove, pa matice, pločasti šrafovi, krilati šrafovi i matice, šrafovi od drveta i iverice i tako dalje.

Svesni smo da je ponuda zaista velika, i izuzetno je teško da se odlučiš za jednu vrstu šrafova, pa smo zato pokušali da budemo u tvojoj koži i olakšali ti kupovinu tako što smo ti pripremili uporednu ponudu. Umesto među policama, kutijama i fiokama sa šrafovima iz sopstvene fotelje u samo nekoliko klikova na internet stranici Idealno.rs donesi najbolju odluku.

Prikaži više
1157 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka