Spajalice i klinovi

(66 proizvoda)

Kompletna oprema u radionici i kompletan alat za besprekoran rad u kući, bašti i njihovoj okolini uključuje korisne i apsolutno neophodne spajalice i eksere. Kao i kod ostalog alata i opreme za rad, dodataka, sastavnih delova i ovde treba da pripaziš na karakteristike spojnica i eksera, koji će obezbediti da brzo, pouzdano, efikasno i pre svega bezbedno popraviš, napraviš, sastaviš i spojiš različite materijale i površine. Spajalice i ekseri su idealni za pravljenje ormara i ostalih delova nameštaja, kao i za kačenje raznih zidnih satova, ukrasnih slika, kalendara i ostalih drangulija na zidove kuća i stanova, kao i radionica, garaža i podruma.

Pri izboru pravih , odgovarajućih spajalica i eksera treba da uzmeš u obzir visinu, širinu i tip spajalice odnosno eksera, a ne treba da zaboraviš ni debljinu. Najbolji način da izabereš adekvatnu spajalicu za svoje nove ili postojeće komade nameštaja je sa odgovarajućom dimenzijom i debljinom eksera kojom ćeš sastaviti ormar, pričvrstiti policu i druge dekorativne elemente efikasno, jednostavno, brzo i bezbedno. Da bi spoj zaista bio siguran biraj samo čvrste i kvalitetne materijale od kojih su spajalice ili ekseri napravljeni i na taj način obezbediš sigurnost i zaštitu od mogućeg krivljenja, kao kod eksera.

Kada uporediš ponudu brojnih proizvođača, prodavaca i posrednika ručnog alata i opreme za kuću i baštu, pogledaj sve njihove pogodnosti i prilagodi potrebnu količinu odabranih spajalica i eksera. Tako na primer, možeš po istoj ceni kod jednog dobavljača da dobiješ veći komplet ili ekstra dodatak za alat, kao i plastičnu kutiju za čuvanje spajalica i eksera. Sve ovo i više smo pripremili za tebe na najvećoj uporednoj ponudi za pregledanje na jednom mestu Idealno.rs.

Prikaži više
66 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka