Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Podloške

(46 proizvoda)

Podloške su odlična zaštita i sigurnost za brojne matice, a time donose bolju kontrolu šrafova i navojnih šipki. Ako želiš da postigneš ovo poslednje, onda za sebe i svoje radove obezbedi najpogodnije podloške. One se prvenstveno razlikuju po vrsti i nameni i uključuju one ravne , nazubljene, široke, kao i one sigurnosne, elastične i kvadratne. Podloške razlikujemo i prema dimenziji, ali kada biraš odgovarajuću obrati pažnju i na materijal. Tipično su napravljene od plastike, običnog ili nerđajućeg čelika, najlona ili mesinga.

Pre nego što odeš u kupovinu proveri kakve podloške i od kojeg materijala ti trebaju, zatim proveri i adekvatnost matica da bi bile prilagođene po obliku i veličini. Ovo je izuzetno važno jer zbog nepravilnih podloški ne možeš da obezbediš smanjenje trenja, sprečavanje curenja iz izolacije i gubljenje veze između matice i podloške. Takođe, neadekvatnim izborom ne smanjuješ pritisak i ne povećavaš zaptivanje.

Kao što možeš da primetiš, izbor podloške je važniji nego što izgleda na prvi pogled. Pored matice povećava opremljenost i poboljšava stabilnost šrafa i navojne šipke. Priušti sebi kompletan set ručnog, radnog alata, koji ćeš da zaokružiš pažljivo izabranim maticama i adekvatnim podloškama. Uštedi vreme provedeno u šetanju po tržnim centrima i zaštiti se od sve veće i enormne količine različitih proizvođača alata, dodatak i njihovih sastavnih delova. Pregledaj i uporedi podloške među sobom i izaberi one, koje će postati tvoj zaštitni znak i neophodan pribor i dopuna šrafovima, navojnim šipkama i maticama na svakom koraku i u svakom poslu.

Prikaži više
46 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka