Ulja i maziva

(193 proizvoda)

Ulja i maziva su praktično neophodna u svakoj radionici i deo su svake auto-opreme. Obično ih koristimo za automobile, jer ulja i maziva, pored ostalih karakteristika, imaju i osobine čišćenja, pa posledično i čistiji motor što omogućava i njegov bolji rad.

Kada biraš odgovarajuće ulje i mazivo za svoje različite mašine ili čelične hobije, uzmi u obzir modernu tehnologiju koja obezbeđuje održiv nivo kvaliteta, čime se povećava trajanje proizvoda i smanjuje broj zamena motornog ulja ili maziva. Ako želiš direktno ubrizgavanje goriva kod različitih prodavaca ili proizvođača ispoštuj narednu karakteristiku. Svakako da direktno ubrizgavanje ima pozitivan efekat na motor radne mašine, jer poboljšava njegovu snagu, a istovremeno povećava obrtni momenat pri nižim brojevima obrta, i na taj način smanjuje potrošnju goriva i povećava radnu temperaturu. Da bi to bilo moguće, pre kupovine izabranog proizvoda obrati pažnju, da li ulja i maziva pružaju zaštitu i postojanost čak i pri visokim temperaturama. Poslednja stavka na listi prioriteta za kupovinu je, optimalna toplotna zaštita koja omogućava duži radni vek motora, uz obezbeđivanje podmazivanja vitalnih delova čak i u hladnijim situacijama.

Pored svih navedenih i predloženih kriterijuma, po kojima možeš da izabereš odgovarajuće, adekvatno i kvalitetno ulje ili mazivo, dobro proveri viskoznost, kao i količinu u ambalaži koju prodavci imaju u svojoj ponudi. U skladu s tim uporedi cene i obavi kupovinu sa najvećim zadovoljstvom. Da bi ti sve bilo malo lakše, na internet portalu idealno.rs smo ti pojednostavili odluku i pripremili široku ponudu brojnih ulja i maziva, i među pomenutom kategorijom ćeš sigurno pronaći ono koje sigurno neće izneveriti tvoj motor, mašinu ili čelični hobi.

Prikaži više
193 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka