Potraži među prikazanim proizvodima

Matice

(71 proizvod)

Matice se koriste da bi se ostvario dobar stisak. Ako ovo pomenuto želiš da obezbediš, nabavi za sebe i svoj posao najpogodnije matice. One se pre svega razlikuju prema vrsti i nameni, pa samim tim i po svom obliku. Svaki majstor i majstorica u svom domu i njegovoj okolini, upotrebljavaju šestougaone, sa ušicama, sigurnosne, prstenaste, a za pojedine situacije i one sa većim navojem ili duge matice.

Pre nego što se uputiš u kupovinu proveri, koje od gore navedenih ti trebaju, a ako ih koristiš kao dekoraciju, za to su najbolje kupolasta ili prstenasta matica. Poslednji je vrlo lep dodatak za vrh šrafa ili navojne šipke. Zato se pridržavaj adekvatnih matica sa oblikom i veličinom šrafa ili šipke sa navojem. Odluka uvek zavisi od vrste navoja, koji može da bude u milimetrima ili inčima, a prema materijalu od kojeg su napravljene najčešći su nerđajući i običan čelik, aluminijum, mesing i najlon. Među parametre za najbolju kupovinu između ostalog uključi i podlogu na koju ide matica: niska, samozatvarajuća, ukrasna, sa ušicama, visoka i krunska matica.

Upotpuni svoju zbirku ručnog radnog alata i zaokruži ga pažljivo odabranim maticama. Uštedi vreme za šetanje kroz tržne centre i odbrani se od sve veće i ogromne količine različitih proizvođača alata, dodataka i njihovih komponenti. Pregledaj i uporedi matice među sobom i odaberi one koje će postati tvoj zaštitni znak i neophodan dodatak – dopuna šrafovima i navojnim šipkama na svakom koraku i u svakom poslu.

Prikaži više
71 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka