Stege i štipaljke

(218 proizvoda)

Gotovo da nema radionice koja nema stege i štipaljke. One su neophodne i izuzetno korisne za lakše i manje glomazne popravke, kao i pri jednostavnim i efikasnim spajanjem različitih materijala. Ako nemaš svoje stege i štipaljke, brzo pregledaj ponudu na idealno.rs, gde smo za tebe pripremili najveću uporednu ponudu priznatih brendova i poznatih proizvođača, prodavaca i posrednika radnog alata, među koji spadaju i stege i štipaljke. Priušti svom radnom uglu novo osveženje, koje će pomoći prilikom uređivanja kuće, bašte i njihove okoline.

Stege se obično sastoje od kućišta, napravljenog od livenog gvožđa ili čelika, štipaljke i kombinovane drvene drške. Stege dodatno sadrže gvozdene čeljusti, koje treba da budu kvalitetne, dobrog hvata i funkcionalne. Najviše se preporučuju čeljusti ojačane čelikom i premazom protiv korozije. Ostatak stege je obično pocinkovan i zaštićen od oštećenja, pada, rezova i ogrebotina. Neke stege imaju čak i mogućnost nadogradnje na obrtno postolje, što svakako predstavlja veliku prednost u odnosu na druge - obične.

U najbolje, najsvestranije i najpreporučljivije alate spadaju štipaljke, jednostavne u za rad, pa se uvršćuju sa vodičima, koji obezbeđuju precizno pomeranje i mogućnost dodatnog stezanja cevi. Pre dolaska na kasu saznaj i o dimenzijama stega i štipaljki, kao i o širini vilica za prijem, širini stezanja i težini, sve da bi se pažljivo prilagodili tvom radnom stolu ili pultu.

Ukratko: izaberi stegu i/ili štipaljku koja garantuje maksimalnu izdržljivost i da će te dugo služiti u tvojoj radionici, a svoju ulogu obavljati sa više nego dovoljno staža. Uštedi vreme, namenjeno za šetanje po tržnim centrima i odbrani se od moderne konfuzije i ogromne ponude raznih proizvođača radnog alata. Sa samo nekoliko klikova na Idealno.rs izaberi svoje željene stege i štipaljke, a ostalo vreme posveti njihovom isprobavanju.

Prikaži više
218 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka