Supermarket

Tračne testere

Testere su svakom majstoru i majstorici vrlo dobro poznate, a tračne testere pored testerisanja i sečenja drvenih trupaca omogućavaju dalju obradu većih materijala. Zato: ako se ozbiljno učiš ili kao pravi profesionalac baviš testerisanjem nabavi svoju tračnu testeru. One su nešto više koriste u industriji i profesionalnim radionicama, ali to nema veze: u meri u kojoj, kako je rečeno, sečenje, testerisanja i obrade drveta, metal, aluminijum i slično želiš ozbiljno da naučiš, pregledaj veb stranice idealno.rs i klikni na kategoriju tračnih testera.

Testere mogu da budu klasične, obične, kao i automatske, gravitacijske, hidrauličke, NC i CNC vođene. Bez obzira sa kojom vrstom koketiraš, pazi na adekvatnu robusnu izradu – obično je napravljena od livenog gvožđa – koje pruža dobro prigušivanje vibracija, a pri tom obezbeđuje krutost konstrukcije. Pod poslednjim tehničkim karakteristikama treba napomenuti dugotrajnu izdržljivost tračne testere pri obavljanju svojih poslova, kao i dug životni ciklus.

Da bi tračna testera služila svojoj nameni i da bi omogućila precizno i efikasno sečenje, proveri da li ima mogućnost sečenja pod uglom. Proveri oznaku (jednostavnu) za podešavanje rotacije i uporedi mogućnost očitavanja na velikoj skali. Za brzo sečenje prednost svakako predstavlja brzo stežući hvatač, za dugotrajnost tračne testere obezbedi sistem za hlađenje. Parametri za kupovinu su i dalje: bez ili stepenasta kontrola brzine (takođe, pomoću hidrauličnog cilindra), pa najveći mogući kapacitet sečenja, dimenzije tračnog lista, dostupna površina rezanja, moguć broj obrtaja kružnog lista, najveći dosegljivi ugao sečenja, brzina sečenja, pa elektromotor i njegova izdržljivost i tako dalje.

Zbog raznolike, široke tržišne palete tračnih testera nemoj da požuriš, već polako i pažljivo proveri celu pripremljenu ponudu na najpreglednijem internet portalu – Idealno.rs.

više
Cena
MIN MAX

Dužina lista (mm)

MIN MAX

Snaga (W)

MIN MAX

Maks. dubina reza (mm)

MIN MAX

Maks. visina reza (mm)

MIN MAX

Nagib testere (°)

MIN MAX

Napajanje na

Saveti prilikom kupovine

Proglašene najbolje domaće veb-prodavnice konkursa Web Retailer Award 2022!

Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim veb-prodavnicama regiona u okviru ...

Izbor savršenog poklona više nije nemoguća misija

Praznična trpeza, zabave u decembru, druženja s porodicom, prijateljima i saradnicima. Sve je to neizostavni ...

Prikaži sve savete za kupovinu
90 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka