Renda i šlajferice

(236 proizvoda)

Prilikom kupovine odgovarajućeg renda i šlajferice na prvom mestu se fokusiraj na sigurnost i zaštitu. Kao što glasi poznata izreka »nesreća nikada ne spava«, i zato spreči bilo kakve opasnosti, udarce, ogrebotine i posekotine i izaberi renda i šlajferice sa ergonomski oblikovanim ručkama. Odaberi one gumirane koje omogućavaju dobar stisak, i zato što one obezbeđuju da rukovanje bude jednostavno i sigurno. A sigurno će pripomoći i optimalni nagib i odgovarajući oblik ručke.

Pored bezbednosti obezbeđenim tehnološkim sposobnostima renda i šlajferica pomažu i kućišta. Obično su rende ili šlajferica označeni ocenom najvišeg kvaliteta, oni sa aluminijumskim kućištem, što povećava izdržljivost sečiva. Uzmi u obzir i bazu alatke, jer se samo ravna baza može jednostavno gurati, a time se štitiš od gore pomenutih neprijatnosti.

Među parametrima koji olakšavaju izbor najboljih i najpogodnijih renda i šlajferica su sledeći: kompaktan dizajn, moguća upotreba dva uska – ili više stranački, kao i šireg sečiva za brušenje i obradu materijala, površina, pa žljeb u obliku slova V, koji obezbeđuje lakše brušenje ivica. Pre konačnog čina na blagajni pregledaj oznake za izdržljivost i snagu, širinu, dubinu rezanja, snagu površine žljeba, kao i zvučni pritisak i glasnoću aparata. Takođe, ne zaboravi ni na vibracije i broj obrtaja slobodnog toka, a i informiši se o vrsti napajanja.

Da bi rad sa tvojim novim rendem ili šlajfericom bio pogodan, razmisli o njegovim dimenzijama, težini, mogućnosti kačenja vrećice za usisavanje čestica prašine, kao i količini ponude priznatih brendova. Neki uz rende ili šlajfericu prilažu i razne šablone za postavljanje same oštrice, pa ključ za pokretanje sa nastavkom, postolje za montažu noževa, podešavanje noža i drugo.

Prikaži više
236 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka