Fenovi sa vrućim vazduhom

(231 proizvod)

Za mnogobrojne i različite dekoracije ili za poslove renoviranja, često u rukama imaš fen sa vrućim vazduhom. Oni su odlični i vrlo korisni za odstranjivanje lepka, lakova i raznih farbi, a odlično se nose čak i sa najtežim zadacima. Da bi u širokoj ponudi fenova sa vrućim vazduhom izabrao onaj, koji obezbeđuje i predstavlja najviši kvalitet, i koji će u tvojoj kolekciji alata ostati dugo vremena.

Kod kupovine fena sa vrućim vazduhom treba da se odlučiš za onaj, čija ručka može da se okreće za 180°, jer na taj način može da se preklapa deo ručke koji se naziva pištolj i duvač vrelog vazduha. Neki fenovi sa vrelim vazduhom sadrže (dodatne) napravljene strugače, koji olakšavaju rad i smanjuju vreme njegove upotrebe, jer se zbog svoje jednostavnosti može koristiti jednom rukom. Prednost predstavlja fen sa vrelim vazduhom kome je sve veća radna temperatura, protok vazduha, da bi tvoja nova alatka zadatke obavljala brzo i efikasno.

Za lako, zabavno i bezbedno rukovanje izaberi i koristi lagane, samostojeće fenove sa vrućim vazduhom, čija je ručka udobna i dobro prijanja, a svakako prednost predstavlja i duži kabl za napajanje. Kod nekih fenova sa vrućim vazduhom dolaze i razni dodaci, besplatni nastavci.

Pored svih navedenih kriterijuma svoj novi neophodan pomoćnik za dekoraciju izaberi na osnovu snage, težine i stepena hlađenja, što znači da omogućava brzo hlađenje i rad pri ekstremno niskim temperaturama. Najnapredniji fenovi sa vrućim vazduhom praćenjem najnovijih trendova i tehnologija omogućavaju čak i automatsko isključivanje grejnog dela, na primer, kada se fen pregreje.

Prikaži više
231 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka