Električne bušilice

(803 proizvoda)

Kod svakodnevnih poslova se stalno susrećemo sa raznim vrstama bušenja brojnih površina i materijala. Za bušenje je nepogrešiv i sve popularniji alat električna bušilica, koja podjednako zadovoljava zahtevne i nezahtevne majstore. Izbor električnih bušilica je u prvom redu samo na tebi, u zavisnosti od tvojih potreba, želja i znanja.

Kada koketiraš sa kupovinom novog kućnog alata ili želiš da obogatiš svoju profesionalnu radionicu, detaljno pregledaj ponudu električnih bušilica i izaberi ultimativnu. Samo one sa funkcijom udarnog bušenja može obavljati sve vrste zadataka, prodiru i buše čak i kroz čvrste materijale, a tebi štede energiju, snagu i vreme. Takođe pre kupovine proveri i koji je način zamene burgije, od čega je napravljeno i kako je opremljeno samo kućište električne bušilice. Prednost u raznovrsnoj tržišnoj ponudi je svakako i takozvana ergonomska ručka, koja omogućava bolji prihvat, stabilan i udoban prijem, tako da ne otežava i na usporava obavljanje posla. Neke električne bušilice u okviru svoje opreme nude i dodatne ručke koje obezbeđuju bolju kontrolu nad bušilicom.

Pre nego što obaviš kupovinu na blagajni svoje električne bušilice proveri, kakva je njena brzina bušenja i koliko duboko doseže u materijal. Tu su i njena veličina, težina i mogućnost skladištenja kao praktični elementi koji olakšavaju donošenje konačne odluke. Među širokom ponudom pored ostalog pogledaj i oznake i karakteristike električnih bušilica kao što su: napajanje, prethodno pomenuta snaga i mogućnost prilagođavanja nivoa brzine, pa brzina udaraca, širina burgije, najveća dubina bušenja u drvetu, metalu i betonu.

Prikaži više
803 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka