Supermarket

Heftalice i spajalice

Za kompletiranu opremu u radionici i za kompletiranje radnog alata za besprekorno funkcionisanje kuće, bašte i ostale okoline su neophodne i heftallice i spajalice. Kao i kod drugih alata i radne opreme i ovde treba da obratiš pažnju na karakteristike heftalica i spajalica, koje će obezbediti brzo, efikasno i pre svega bezbedno popravljanje, proizvodnju, montažu i spajanje različitih materijala, odnosno površina. Heftalice i spajalice su idealne za pravljenje ormara i drugih komada nameštaja, kao i za pričvršćivanje podnih obloga i raznih veznih ploča.

Prilikom biranja prave i odgovarajuće heftalice i/ili spajalice treba da uzmeš u obzir visinu, širinu i vrstu spajalice, težinu celog uređaja i radni pritisak koji proizvodi određena heftalica, odnosno spajalica. Pažnju usmeri i na kapacitet uređaja, kao i njegove ukupne dimenzije (što opet podrazumeva visinu, dužinu i širinu heftalice i spajalice). Dodatnu prednost predstavlja i ručka, kao i sam uređaj koji su obloženi gumom, jer se na taj način spajanje vrši brže i efikasnije. Svakako, dodatnu prednost prilikom izbora predstavljaju i nastavci za izbacivanje vazduha, jer se prilikom rada sa heftalicom i spajalicom raspršava vazduh i usmerava se dalje od tebe.

Kada uporediš ponude brojnih proizvođača, trgovaca i trgovačkih posrednika ručnog alata i opreme za kuću i baštu, pregledaj i njihove prednosti i dodatnu opremu koja se prilaže uz izabranu heftalicu ili spajalicu. Tako, na primer, neki uz samu alatku dodaju i motorno ulje, plastičnu kutiju za čuvanje i nošenje, kao i zaštitne naočare , sa kojim se postiže dodatna sigurnost i zaštita. Sve to, a i više smo ti pripremili u najvećoj ponudi za upoređivanje i transparentan pregled na jednom mestu: Idealno.rs

više
304 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka