Potraži među prikazanim proizvodima

Pincete

(155 proizvoda)

Prva pomisao na pincete te svakako asocira na one koje se svakodnevno koriste zdravstvu, kao i kozmetici, manikiru i pedikiru. Ali svaki majstor i majstorica u svojoj kući, bašti, radionici ili garaži dobro zna, da su pincete neophodan komad u kutiji sa alatom.

Kod pinceta obrati pažnju, pre svega na njihove dimenzije, dužine, lakoću i preciznost izrade. Naime, samo na taj način možeš precizno i kvalitetno da obaviš posao i tako izbegneš glomazne i teške popravke. Pincete se inače dele na ravne, zakrivljene, šiljaste, prave i krive. Zbog toga na prvom mestu saznaj kakve pincete su ti potrebne, kakve želliš, odnosno kakve nemaš u svojoj kolekciji, a svakako je najbolje da su višenamenske i sa što više funkcija.

Među širokom ponudom pinceta, pored ostalog, uzmi u obzir i materijal od kojeg su napravljene. To je uglavnom kvalitetan nerđajući čelik, a njihova drška treba da bude sa dobrim prihvatom, da bi se izbeglo klizanje, a time brže, jednostavnije i efikasnije završavanje neophodnih poslova. Obično se dobar prihvat postiže dodatnim proširenjem na sredini alatke, dok se preostali deo pincete razlikuje i može da bude u obliku šiljka.

Upotpuni svoju zbirku ručnog alata i zaokruži je pažljivo izabranim kvalitetnim pincetama. Uštedi vreme planirano za šetanje po raznim tržnim centrima i zaštiti se od ogromne moderne ponude raznih proizvođača ručnog alata. Pregledaj i uporedi pincete među sobom, pa izaberi one koje će postati tvoj zaštitni znak i neophodna oprema na svakom koraku i u svakoj torbi sa alatom.

Prikaži više
155 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka