Noževi

(862 proizvoda)

Nema majstora ili majstorice koji se tokom popravke kuće, garaže, bašte ili automobila nisu susreli sa sečenjem različitih materijala. Obične makaze često zbog većih i težih površina ne mogu da obave posao, pa je zato dobro da u svakoj kutiji sa alatom imaš i set noževa.

Noževi su više nego odlični i praktični za sečenje cevi, drveta, metala i kartona za koje su najprimereniji dobro poznati skalpeli. Na idealno.rs smo pokušali da ti olakšamo kupovinu, uštedimo vreme za šetanje po tržnim centrima i da te zaštitimo od savremene ogromne količine raznih proizvođača ručnog alata. Pregledaj i uporedi noževe po njihovom kvalitetu, ceni, oštrini, višenamenskoj upotrebi i funkcionalnost, kao i dodatnim nastavcima. Izaberi one, koji će postati tvoj zaštitni znak i neophodan alat za sečenje na svakom koraku.

Pre nego što se uputiš na blagajnu, pregledaj, koliko je kvalitetno i precizno napravljen izabrani nož. Kod oštrih noževa je izuzetno važno obratiti pažnju na bezbednost, da se ne bi nepotrebno dogodile povrede i posekotine. Kod kvalitetnijih skalpela, na primer, imaš dvodelnu dršku sa nekoliko automatsko izmenljivih i odvojenih oštrica (što je više delova, nož će biti svestraniji i univerzalniji). Sečivo treba da bude oštro i napravljeno od preporučenog visoko legiranog čelika.

Ručke noževa treba da budu dobrog prihvata i lagane, da bi se posao obavljao brzo, efikasno, sigurno i jednostavno. Prednost predstavljaju i oni noževi, koji u svojoj ponudi imaju svoju futrolu sa štipaljkom za pojas ili navlaku od izdržljive plastike, čija je namena da štiti od oštrice noža.

Prikaži više
862 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka