Odvijači

(2766 proizvoda)

Bez šrafcigera je izuzetno teško zamisliti besprekoran dom. Uvek, u svakom najmanjem kutku kuće ili stana se nešto pokvari ili ti je potrebno da nešto ukloniš, odnosno zameniš. Čak i oko kuće u bašti, u garaži ili u podrumu šrafcigeri su neophodan alat. Ukoliko ih nemaš, možeš odmah iz kuće da pogledaš šta smo ti pripremili na stranama idealno.rs. Tu ćeš pronaći raznoliku ponudu prodavaca alata, među kojima ćeš sigurno pronaći najpogodniji šrafciger.

Pre kupovine razmisli za šta bi se sve tvoj novi šrafciger koristio. Više funkcionalan i višenamenski će lako obaviti mnoge poslove. Uzmi u obzir različite vrste i kao što je već pomenuto njihovu namenu korišćenja. Sa njima obično ručno šrafiš ili odvijaš šrafove, obično iz drveta ili metala.

Za šrafove sa ranim presekom na glavi se upotrebljavaju ravni šrafcigeri, a za one sa krstićem na glavi se koriste krstasti, odnosno zvezdasti šrafcigeri, imbus šrafcigeri su namenjeni za udubljenja u glavi u obliku šestougaonika, trokrilni se upotrebljavaju za zatezanje, odnosno odvijanje šrafova koji imaju na glavi rezove sa tri udubljenja. Svaki dobar majstor i majstorica imaju pri ruci svaki od njih, pa zato pregledaj pripremljenu ponudu svih vrsta i setova šrafcigera.

Tokom biranja i kupovine različitih šrafcigera, pored vrste i namene obrati pažnju i na njihovu funkcionalnost. Drška treba da bude kvalitetna i ne klizajuća, da poslovi odvrtanja i zavrtanja ne bi bili otežani i nezgrapni. Uzmi u obzir i uporedi dužinu reza, kao i dužinu ručke. Prednost svakako imaju one ručke koje imaju mogućnost promene različitih nastavaka.

Opremi svoju radionicu novim i kvalitetnim alatom, i svojim uređajima, opremi i dodacima obezbedi besprekoran rad.

Prikaži više
2766 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka