Baštenske stolice

(659 proizvoda)

Baštenske stolice su obično druge po redu prilikom opremanja spoljašnjeg dela kuće ili stana. Obično prilikom biranja baštenskih stolica biramo one koje su u skladu sa već izabranim stolom, ali i sa okolinom i ostalim nameštajem na takav način da se vizuelno dobro uklope. Dakle, ako želiš da postigneš usklađenost, prvo odredi kako želiš da izgleda tvoj baštenski sto, pa njemu dodaj i prilagodi nove baštenske stolice.

Raznovrsnost baštenskih stolica je postignuta prvenstveno različitim materijalima od kojih su napravljene. Klasične i osnovne stolice su naravno od drveta kao i od metala, a zatim slede one napravljene od sintetičke mreže ili ratana. Bez obzira na konačan izbor materijala, pripazi prvenstveno na kvalitet, najviše zato što je baštenska stolica izložena raznim spoljašnjim uslovima i vremenu (kiša, sneg, jako sunce i vetar). Samo one najkvalitetnije, najotpornije i najčvršće baštenske stolice mogu da ti obezbede dugotrajnost.

Za baštenski sto možeš izabrati okrugli sto i onda njemu dodati prilagođene i usklađene stolice. Optimalne stolice za okrugli oblik stola su one sa naslonima za ruke, ali mogu biti i bez njih, a dobro je i ako imaju niži naslon. Sa kvadratnim baštenskim stolovima imaš veći izbor baštenskih stolica, jer one mogu da budu baštenske fotelje ili obične stolice. Ako imaš manje prostora i ako je prostor oko tvoje kuće, stana ili na balkonu prilično ograničen, najbolje rešenje za tebe su sklopive baštenske stolice, koje su vrlo pogodne za planinarenje, kampovanje i piknike.

Ako živiš u velikom gradu, tvoj balkon ili terasu će definitivno oplemeniti metalni baštenski sto, i njemu pripadajuće metalne baštenske stolice. Sa pletenim stolicama obezbeđuješ otpornost na vremenske uslove i zaštitu od okoline, a s drvenim ćeš se pobrinuti za dugotrajnost i večnu uređenost svog baštenskog kutka.

Prikaži više
659 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka