Vitrine

(274 proizvoda)

Da li u svojoj kući voliš eleganciju, a istovremeno želiš i uredan novi prostor za knjige, suvenire ili sportske ili neke druge trofeje? Jednostavan, ali elegantan, luksuzan i prefinjen izgled svakako može da ti dočara vitrina.

Vitrinu prepoznajemo po karakterističnim staklenim vratima, dok ostali delovi mogu da budu napravljeni od različitih materijala. Uglavnom je kombinacija različitih vrsta drveta, a od boja najčešće biramo plavu, ako ide u sobu za dečaka ili roze, ako ide u sobu za devojčicu. Inače, vitrine upotpunjuju i ukrašavaju dnevne boravke, obično u kombinaciji sa nekim drugim komadima nameštaja.

Ako i ti spadaš u ljubitelje vitrina, na veb portalu idealno.rs možeš da pronađeš široku ponudu vitrina starinskog izgleda. Pronaći ćeš zanimljivu ponudu i ako više voliš moderan stil i dizajn. U tom slučaju, u ponudi imaš linije svetle imitacije drveta, koje upotpunjuju gore pomenuta stakla i moderan način mekanog zatvaranje vrata.

Pri biranju vitrina pripazi na dimenzije i prilagodi ih raspoloživom prostoru. Proveri koliko polica ima vitrina i da li ima mogućnost podešavanja njihovih visina. Neka te pri kupovini vodi misao o načinu održavanja i čišćenja vitrine. Naime, čestice prašine na takvim komadima nameštaja se vrlo četo skupljaju, pa proveri da li izabrana vitrina može da se čisti suvom ili mokrom krpom. Raspitaj se i za mogućnost isporuke na kućnu adresu, kao i koliko je komplikovano njeno sklapanje.

Dakle, ako u svoj dnevni boravak, spavaću ili dečiju sobu želiš da dodaš novu notu elegancije i prefinjenosti, a pri tom da omogućiš dodatni prostor za suvenire i sitnice, pogledaj šta smo ti pripremili na najvećoj veb stranici za upoređivanje proizvoda prilikom kupovine.

Prikaži više
274 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka