Zabava u bazenu

(304 proizvoda)

Šta može da bude prijatnije i više opuštajuće od brčkanja u bazenu u društvu svoje dece, porodice, prijatelja ili komšija? Želiš zabavu u bazenu? Da bi ona bila stvarno nezaboravna, nabavi različite dodatke na naduvavanje koji će deci omogućiti razigrane letne trenutke, za odrasle možeš da nabaviš loptu na naduvavanje, pa recimo da igraš odbojku na pesku ili neke druge igre koje lako možeš da preseliš u bazen.

Za najmlađe nabavi opremu na naduvavanje, sa kojom će se veselo igrati sa svojim prijateljima. Izbor prilagodi prostoru koji imaš u svom domu, pa tako možeš da biraš između različitih veličina, oblika i motiva. Dečake će sigurno oduševiti dvorac, zmaj, automobil ili neki omiljeni crtani junaci. Devojke će sigurno uživati u prekrasnom, roze, Hello Kitty ili Barbi objektu na naduvavanje koji će im pružiti odličnu zabavu u bazenu.

Kao i kod svake zabave, tako i kod zabave u bazenu, potrebno je da se pobrineš za bezbednost. Zato izaberi igrališta i igračke na naduvavanje tako da budu prilagođeni uzrastu tvoje dece. Pazi da kvalitet materijala može da izdrži visoke temperature, habanje i ogrebotine, kamenac i slično.

Za malu decu koja tek počinju da otkrivaju zabava u bazenu, nabavi razne igračke na naduvanje koje su pogodne za njih. Pri tom opet obrati pažnju na veličinu, uzrast i materijal, kao i prostor koji imaš na raspolaganju za postavljanje i postavljanje dodataka u bazenu. Velika prednost su igračke na naduvanje, jer lako možeš u bilo koje vreme da ih izduvaš, složiš i odložiš do sledeće sezone kupanja.

Na Idealno.rs pogledaj široku ponudu igračaka na naduvavanje i dodataka koji su pogodni za zabavu u bazenu. Pripremili smo ti uporednu ponudu brojnih proizvođača, trgovaca i trgovačkih posrednika koji nude razne proizvode sa kojima ti u bazenu sigurno nikada neće biti dosadno.

Prikaži više
304 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka