Ukrasne nalepnice

(51 proizvod)

Sa ukrasnim nalepnicama možeš potpuno da promeniš izgled i stil određenog prostora. One su namenjene za upotrebu na zidovima, prozorima, nameštaju, kuhinjskoj opremi i još mnogo toga. S njima lako možeš da oživiš dosadni toster ili da promeniš izgled celog prostora. Šta god da je tvoja namera, na Idealno.rs možeš da pronađeš nešto pogodno za sebe.

Zidne nalepnice su pogodne za svaku sobu. Možeš da biraš različite motive - prirodne, moderne, eklektične, minimalističke, razne natpise, životinje, dečije nalepnice ... Ukratko, izbor deluje beskonačan. Zato je pametno da pre kupovine nalepnica detaljno proučiš prostor u kojem će se one nalaziti. Koliko je prostor predviđen za nalepnicu? Koje su boje već prisutne u ovom prostoru? Kakav je stil uređenja enterijera? I onda odluči šta želiš da nalepnica predstavlja. Ako je čisto pozitivna misao, onda možeš izabrati zidnu nalepnicu sa natpisom. Ako je tvoj stil više prirodan, onda biraj među prirodnim motivima. Ako želiš moderan dom, izabrati neki od apstraktnih i minimalističkih printova. Za one koji vole da se šale i smeju, dostupne su i duhovite nalepnice.

Pri izboru nalepnica uzmi u obzir namenu prostora. Kupatilske nalepnice obično imaju različite motive od onih za kuhinje ili spavaće sobe. Prilikom izbora nalepnica za dečiju sobu pripazi da izabereš ono što bi tvoje dete drage volje imalo, kao i ono što ga raduje.

Ako kupuješ nalepnice za nameštaj ili kuhinjsku opremu, proveri njihov kvalitet, jer nalepnice koje su pričvršćene na uređaje koji se često koriste i sa kojima se puno rukuje, brže se troše i oštećuju nego zidne nalepnice.

Prozorske nalepnice bi trebalo da budu providne, da bi kroz prozor moglo da ulazi dovoljno svetla u prostoriju.

S obzirom da su nalepnice napravljene od različitih materijala, pre kupovine saznaj koje su kvalitetnije i izdržljivije. Takođe, proveri za kakvu upotrebu je nalepnica namenjena - zidna nalepnica možda neće dobro stajati na prozoru.

Pre kupovine proveri cene različitih prodavnica na Idealno.rs i uštedi.

Prikaži više
51 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka