Otirači

Ako kupuješ novi otirač na pravoj si stranici. Na Idealno.rs pronaći ćeš široki spektar unutrašnjih i spoljašnjih otirača, pa otirača za automobile.

Pre kupovine novog otirača ispitaj njihova svojstva da bi obezbedio kvalitetnu kupovinu. Prvo razmisli o tome da li ti treba unutrašnji ili spoljašnji otirač. Spoljašnji otirači moraju da budu napravljeni od vrlo trajnih materijala koji će podnositi različite vremenske uslove. Iako se čini izdržljiv, gumeni materijal nije pogodan za zimske uslove, jer pri hladnijim temperaturama počinje da puca. Obzirom da je spoljašnji otirač prva linija odbrane od prljavštinom vrlo je zgodno da u potpunosti ili barem delomično bude napravljen od abrazivnih materijala, koji će detaljno skinuti blato i druge nečistoće sa cipela.

Otirači za unutrašnjost moraju da budu napravljeni od kvalitetnih materijala, da se ne bi brzo istrošili i time i prestali da obavljaju svoje funkcije. Otirači koji su napravljeni od različitih vrsta materijala pogodniji su za upotrebu u zatvorenom prostoru.

Bez obzira na vrstu otirača uvek je važno da kupiš onaj koji se tokom korišćenja neće pomerati. Ako je tvoj otirač napravljen od materijala koji slabije prianja za pod, uvek možeš da ga dodatno učvrstiš dvostranom lepljivom trakom.

Otirač ujedno utiče na prvi utisak tvog doma, pa vodi računa o njegovu izgledu. Prvo izaberi otirač dimenzija koje odgovaraju tvom kućnom pragu. Kada je reč o unutrašnjem otiraču potrebno je izabrati boju koja će biti u skladu s ostatkom tvog nameštaja. Da bi se tvoji gosti osećali dobrodošli možeš izabrati otirač s nekom vrstom slike ili natpisa. Tako istovremeno vodiš računa o čistoći svog doma i već na ulazu izražavaš svoj lični ukus.

Na Idealno.rs pogledaj celokupnu ponudu otirača, uporedi cene različitih prodavaca i na taj način obezbedi najbolju kupovinu.

više
Saveti 0
290 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.