Vitamini i minerali

(100 proizvoda)

Vitamini i minerali u današnje vreme imaju sve važniju ulogu u očuvanju našeg zdravlja i vitalnih funkcija. Naše telo je izloženo svakodnevnom stresu, premalo vremena posvećujemo kretanju, a naša ishrana je sve siromašnija neophodnim sastojcima. Zbog toga je važno da nedostatak vitamina i minerala nadomestimo na drugi način. Uzimanje vitamina i minerala po pravilu ima pozitivan uticaj na ljudski organizam, ali treba biti oprezan, jer je prevelika količina određenih supstanci štetna za telo. Pre kupovine vitamina i minerala neophodno je da se uveriš da je proizvod kvalitetan.

Našem telu najčešće nedostaju gvožđe, vitamin B, vitamin C i magnezijum, a naša ishrana je sve siromašnija i drugim vitaminima i mineralima. Svakom pojedincu je potrebna drugačija terapija vitaminima i mineralima, pa pre nego što počneš sa primenom preporučuje se da se konsultuješ sa lekarom. Sportisti, na primer, zahtevaju veću količinu vitamina, jer intenzivan trening ubrzano sagoreva vitamine i minerale, koji su neophodni za normalno funkcionisanje tela. Isto važi i za starije žene i muškarce, kojima je zbog održavanja normalnih životnih funkcija neophodna drugačija terapija vitaminima.

Prodavci vitamina i minerala na tržištu često nude mešavine vitamina, pripremljene za određenu starosnu ili neku drugu grupu, pa je zgodno da se odlučite za proizvod, koji objedinjuje sve što je vašem telu potrebno, a pri tom kombinuje više različitih vitamina i minerala. Veoma je važno, prilikom kupovine vitamina i minerala i to, da su dobijeni iz najboljih prirodnih izvora, što omogućava maksimalan efekat na zdravlje.

više
100 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka