Stolovi i stolice

(99 proizvoda)

Dečija igra je posebno zabavna kada se odvija na stolu i stolicama, posebno dizajniranim i prilagođenim našim najmlađima. Bez obzira na to da li vam je važniji izgled ili kvalitet izrade, preporučujemo da pre kupovine pregledate ponudu svih modela koji bi mogli da se lepo uklope u igraonicu vašeg deteta. Među proizvodima u ovoj kategoriji možeš da biraš između proizvoda različitih oblika, boja i veličina, kao i da razmisliš o kupovini celog seta ili odvojenih elementa. Svakako ti preporučujemo da pregledaš celu ponudu u kategoriji i nakon toga se odlučiš za kupovinu.

Stolovi i stolice mogu biti različitih dimenzija i napravljeni od različitih materijala. Drvo i plastika su kod dečijih stolova i stolica najčešći materijali. Osim toga, modeli se razlikuju i po obliku – na raspolaganju su ti oni tradicionalniji modeli ili oni modernog dizajna kvadratnog, pravougaonog ili kružnog oblika s različitim podnožjem.

Dečiji stolovi i stolice su posebno primereni za igru kod kuće, a mogu se postaviti i u dvorištu. Za dečijim stolom klinci mogu da se igraju igara uloga, da crtaju, pišu, kuvaju, igraju društvene igre ili da uživaju u razgovoru s vršnjacima.

Prikaži više
99 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka