Nega i higijena deteta

(845 proizvoda)

Nikako se ne možete snaći među dečijim pelenama dostupnim na tržištu? Kupujete nošu svom mališanu? Možda vam je potreban još koji proizvod za negu deteta. Kako biste izbegli pogrešnu kupovinu, proverite ponudu proizvoda za negu i higijenu deteta, uporedite proizvode i izaberite šta vam je potrebno.

U kategoriji Nega i higijena deteta pronaći ćete sve od pelena, posebnih kanti i vrećica za bacanje pelena, do kadica za kupanje, termometara, peškira, kozmetike i ostalih proizvoda za negu.

Među pelenama na raspolaganju su vam brojni brendovi, a ono na šta najviše morate paziti jesu materijali od kojih su pelene napravljene. Pazite da izaberete pelene od prirodnih, antibakterijskih, anti-upalnih i nepropusnih materijala. Naravno, birate ih prema veličini deteta pa pažljivo pročitajte oznake na proizvodu, obratite pažnju na propisani uzrast i težinu deteta. Pored pelena tu su i kante za smeće namenjene isključivo bacanju pelena. U njih idu i posebne vrećice, a ovakve kante mogu biti prilično praktične posebno ako nemate terasu ili balkon i ne želite pelene bacati sa ostalim kućnim otpadom.

Ako detetu kupujete nošu, pregledajte modele koji su vam na raspolaganju. Uglavnom oko noša ne trebate komplikovati, možete ih birati s obzirom na oblik ili ukras na njima (neke su u obliku autića). Proverite samo da je izabrana noša udobna za sedenje i da je napravljena od kvalitetnije plastike. Neke od noša imaju i gumirane ivice, što može biti zgodno ako vas brine stabilnost i sigurnost deteta.

Svaki set opreme za dete mora uključivati i kvalitetan toplomer kojim ćete u svakom trenutku moći da izmerite detetovu telesnu temperaturu, a osim toga praktično je imati pri ruci i termometar za merenje temperature vazduha u sobi ili temperature vode pre kupanja. U slučaju prehlade od koristi će biti i aspiratori za nos, izaberite neki koji je jednostavan i ugodan za upotrebu, neki čak imaju i mogućnost sviranja ugodne melodije prilikom korišćenja.

Proverite i ponudu dečijih kadica za kupanje sa zaobljenim ivicama za bezbrižne trenutke kupanja. naći ćete kade sa različitim motivima i omiljenim likovima poput Hello Kitty, a u istoj kategoriji potražite i peškire za beby setove kozmetike, češljeve i četke za kosu, nastavke za wc dasku te brojne druge proizvode za negu najmlađih.

Prikaži više
845 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka