Noćna svetla

(565 proizvoda)

Klinci obožavaju sve što svetli, pa zato prirodno, većina njih obožava i noćna svetla. Noćna svetla i lampe su u posljednje vreme izuzetno popularne i kod roditelja i kod dece koja će brže da se umire i zaspe uz neko zgodno noćno svetlo. Pregledaj ponudu u kategoriji u kojoj možeš da biraš između brojnih modela noćnog svetla, različitih proizvođača, veličine, motiva i boja. Predlažemo ti da odabereš motiv ili boju koji se najviše sviđaju detetu i tako mu obezbediš miran noćni san.

Jednom kupovinom možeš jednostavno da staneš na kraj nemirnim i neprospavanim noćima. Možeš da biraš između brojnih svetla koja više ili manje osvetljavaju dečiju sobu. Pronaći ćeš ih u različitim veselim oblicima, sa životinjskim motivima ili s motivima omiljenih crtanih junaka. Svetla su uglavnom napravljena tako da odgovaraju svakom noćnom ormariću i da osvetljavaju sobu u čudesnim bojama. U ponudi naših veb prodavnica potraži i svetla s posebnim funkcijama.

Neke od njih menjaju motive i boje, neke vibriraju, a meke druge proizvode i umirujuće zvukove i melodije. Većina se jednostavno uključi u struju, iako možeš da izabereš i svetla koja imaju punjače ili rade na baterije. Na nekim od modela noćnih lampi je moguće postaviti i automatsko vreme gašenja, a neke reaguju i na detetove pokrete i tako omogućavaju roditeljski nadzor. Pojedinim modelima je moguće upravljati i daljinskim upravljačem. Pre kupovine svakako proveri celu ponudu u kategoriji!

Prikaži više
565 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka