Potraži među prikazanim proizvodima

Serveri

(649 proizvoda)

Da li tražiš server koji će biti najzgodnijji za kućno korišćenje, ili tražiš nešto za poslovno okruženje? Proveri celokupnu ponudu pre nego što se odlučiš na kupovinu.

Serveri se uglavnom koriste za omogućivanje zajedničkog pristupa ili čuvanja podataka svih zaposlenih u jednom preduzeću. Ukoliko do servera želiš da dođeš zajedno sa većim brojem osoba, treba ti vrlo dobar server, dok je za kućno korišćenje dovoljan i osnovni model. Proizvođači servera su HP, Intel I DELL.

Osnovni serveri imaju manji broj procesora i manje radne memorije (RAM), dok oni bolji pružaju više procesora i RAM-a. Najosnovnije NAS servere pokreće procesor snage 1,2 GHz i ima 256 MB memorije. Opremljeni su sa gigabitnom mrežnom karticom i dva USB 2.0 ulaza, i omogućavaju ugradnju dva hard diska SATA veličine 2,5''. Za manje količine podataka i internet stranice je adekvatniji server s procesorom 1,8 GHz i 4 GB memorije, koji nudi 4 mesta za ugradnju diskova tipa SATA ili SAS. Najzahtevnijima je u ponudi sever s 8-jezgrenim procesorom snage 2,90 GHz, baferom od 20 MB i 32 GB memorijskog prostora.

Ukoliko tražiš nešto posebno, možeš da potražiš modele koji imaju ugrađeni LCD ekran za nadzor sistema, sa prikazom temperature i osnovna sistemska podešavanja, ili WiFi pristupnu tačku. Kod takve kupovine je vrlo važno servisiranje, jer popravka mora biti izvršena što je pre moguće, pa pre kupovine proveri i garantne uslove.

više
649 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka