Potraži među prikazanim proizvodima

Ženski dresovi

(24 proizvoda)

Nezaobilazni proizvod u ormanu sportskog fanatika i odlična idea za poklon kojim će mlade dame pokazati lojalnost prema svom idolu sa ovim komadom odeće. Da li se slažete? Dakle prirodno, samo pregledajte široku ponudu dresova sportskih klubova i timova.

Svoje mesto u izboru sportskih dresova svakako imaju i žene, koje često ponosno nose majicu svog omiljenog fudbalera ili košarkaša. Uz fudbalske i košarkaške dresove možeš da pronađeš i ponudu proizvoda čak i za hokej ili golf, kao i za mnoge druge sportove. Poznati brendovi koji proizvode ovaj tip odeće su Adidas, Nike, Spalding, Yoko i drugi džinovi u svetu sportske opreme.

Možemo pronaći dresove različitih krojeva – od klasičnih kratkih majici, koji obično imaju logo nekog od fudbalskih klubova ili igrača, preko majci bez rukava, koje obično nose košarkaši, do majci sa dugim rukavima. Ove poslednje možeš da biraš između modela sa zipom ili bez, kao i onih sa kapuljačom. U ponudi su takođe i kompleti gornjih i donjih delova, pa čak i suknje.

Pojedini modeli dresova su napravljeni da obezbede grejanje, drugi za uklanjanje vlage sa tela, ukoliko se dres koristi za sportske aktivnosti. Pogledaj celokupnu ponudu koja uključuje i majice, pantalone, sportske torbe, kape, čarape i jakne. Pri izboru dresa neophodno je uzeti u obzir kvalitet materijala i udobnost koju pruža tim ili atleta čiji dres planiraš da kupiš.

Prikaži više
24 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka