Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Ženske majice i tunike

(3463 proizvoda)

Izbor nove majice za slobodno vreme za mnoge predstavlja problem, jer je u prodavnicama odeće dostupan veliki broj različitih modela. Ako si u potrazi za novom majicom za sebe ili kao poklon, sebi možeš da olakšaš kupovinu tako što ćeš prvo pregledati zanimljivu ponudu majici različitih proizvođača i uporediti ih sa drugima.

Majice za slobodno vreme su obično u obliku slova T (od tuda i ime t majice) i odličan su izbor za svakodnevno nošenje, kao i za razne sportske aktivnosti. Razvrstane su po veličini (XS, S, M, L, XL ili XXL), materijalu (pamuk, poliamid, poliester, elastin, ...), boji i obliku kragne (V izrez ili okrugli).

Žene mogu lako da izaberu među brojnim majicama za slobodno vreme modele u trendu, trenutno najmodernije duge majice (tunike) koje se odlično slažu sa dokolenicama i uskim pantalonama. Majica je odličan izbor za poklon, koji će svakoga obradovati, a ukoliko tražiš nešto specijalno, možeš da se odlučiš za majicu sa specijalnim duhovitim nadpisom, koji privlači puno pogleda.

Pri izboru majice treba znati za koje potrebe se kupuje, jer od toga zavisi kakvog kvaliteta treba da bude i koliko treba da je uska. Ne zaboravite da proverite da li se izabrana majica lepo slaže sa vašom figurom i ostalom garderobom.

Prikaži više
3463 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka