Kuća i bašta - Saveti

Ne propusti

Komentari

Pre 1 godine

BOSCH elektricni valjak za krecenje PPR 250

BOSCH elektricni valjak za krecenje PPR 250

vredi imati takvo u domancistvo, pa sam da budes majstor i ustedis parice

Pre 4 godine

BOSCH električna akumulatorska BUŠILICA PSR

BOSCH električna akumulatorska BUŠILICA PSR 960

Neverovatno da stavite sliku mnooogo skupljeg modela... TO je isto kao da prodajete Yugo a stavite sliku Ferarija

Pribor za mašine i alate

U većini javnih preduzeća potrebni su alati i mašine koji sami nisu dovoljni pa za rad i uspešno odrađeni posao treba da imamo i raznu dodatnu opremu koja nam to omogućava.

više

Vrste ručnog alata

Za svaki zadatak je najpotrebniji pravilan alat koji korisniku osigurava sigurnost i olakšava mu težak fizički rad. Ručni alat poput klešta, čekića, pila i sličnih oruđa treba da poseduje svaki kućni majstor. Alat treba da bude izrađen od kvalitetnog materijala i dobro sačuvan...

više

Ručni alat neka uvek bude pri ruci

Da li vas ljuti kada želite nešto sami da uradite, ali nemate odgovarajući alat za to? Pozajmljujete li ručni alat i odugovlačite s kupovinom? Imate li ručni alat koji je zastareo i gotovo nemoguć za korišćenje?

više

Poljoprivredne mašine i vinogradarstvo

Poljoprivredne mašine i vinogradarstvo prisutni su u našim krajevima od davnina. Brojna vinorodna područja omogućavaju da gotovo u svim delovima Srbije postoji proizvodnja vina. A bavljenje proizvodnjom vina biće vam puno lakše koriščenjem nekih poljoprivrednih mašina.

više

Mašine i alati

Bez alata nema zanata! Svaka popravka je lakša i uspešnija sa dobrim alatom. S odgovarajućom opremom posao ćete obaviti brže i kvalitetnije što vrlo dobro znaju i majstori koji ulažu poprilična sredstva u opremu i alat koji koriste u svakodnevnom poslu.

više

Električne mašine i alati

Za male kućne popravke ne morate da imate radionicu punu alata, u većini slučajeva možete pomoći sebi sa nekim od alata kao što su električni alati, koji uključuju ubodnu testeru, brusilicu i cirkular. Električni alati su često dostupni u kompletu i propraćeni su odgovarajućim...

više

Pri kupovini testere sigurnost treba da bude na prvom mestu

Postoje različite mašine koje imaju različitu primenu. Među popularnijim mašinama koje ćemo bolje upoznati u ovom članku su kružne, lančane i motorne testere. Motorna testera je mašina koja se koristi u profesionalne svrhe i kod kuće. Gotovo svaka motorna testera ima benzinski...

više

Neka vam sigurnost bude na prvom mestu

Sigurnost mora uvek da bude na prvom mestu i toga treba da se drže pogotovo oni čiji posao donosi sa sobom određene rizike i zahteva maksimalnu opreznost i pažnju. Za obavljanje takvih poslova neizostavna je radna oprema – zaštitna oprema.

više

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.