SAVET Slobodno vreme
6.9.2016. 10.10.11

IDEALNO.RS DOBRODOŠLICA

1/1

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Na pravom si mestu!

Idealno.rs je vodeći srpski portal za upoređivanje, kupovinu i praćenje ponuda različitih veb prodavnica. U skladu s našim sloganom »Prva pomisao pre kupovine«, potrošači na portalu mogu da pronađu sve informacije koje su im važne u procesu kupovine, kao i da postanu deo zajedniceveb kupaca koja omogućava oprezniju i pametniju kupovinu.

Idealno.rs je deo grupe Ceneje u koju su uključeni Ceneje.siJeftinije.hr i Idealno.ba, vodeći portali za upoređivanje i praćenje ponuda veb prodavnica u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni. Kada na Idealno.rs pronađeš željeni proizvod, pod oznakom »Prodavnice« možeš da pogledaš sve prodavnice koje imaju taj proizvod u svojoj ponudi. Klik na logo prodavnice će te preusmeriti u njihovu veb prodavnicu. Ako ne možeš da izabereš proizvod, u svakom koraku pretraživanja za savet možeš da pitaš korisnike foruma koji će ti rado pomoći prilikom biranja.

Neka Idealno.rs bude tvoja prva pomisao pre kupovine!

Na Idealno.rs ćeš pronaći:

- upoređivanje cena proizvoda u veb prodavnicama,

- forum, na kojem možeš dobiti brze odgovore na svoja pitanja i pomoći drugim korisnicima,

- stručne testove proizvoda,

- upoređivanje sličnih proizvoda prema njihovim karakteristikama,

- iskustva koja imaju drugi korisnici sa pojedinim proizvodima,

- objašnjenja tehničkih pojmova,

- vodiče za kupovinu koji će ti olakšati izbor.

 

Trenutno na Idealno.rs prikazujemo ponudu većine glavnih oblasti onlajn prodaje: Audio & Video, Auto – Moto, Kuća & bašta, Erotika, Foto, Lepota i zdravlje, Odeća i obuća, Kancelarija i škola, Računarska oprema, Sport, Telefoni i Za decu.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka