Odeća za slobodno vreme

18.12.2014. 11.56.57

Za odeću za slobodno vreme važi da mora da bude vrlo udobna i lagana, jer želimo da budemo opušteni i da se osećamo udobno. Pogotovo za one kojima radno mesto zahteva da nose tesnu i neudobnu odeću, kvalitetno i opušteno oblačenje u slobodno vreme je vrlo važno i dodatna pogodnost.

image

Odeća za slobodno vreme mogu biti majice, pantalone, jakne itd. Dakle, za majice, pantalone i jakne, kao i za svu ostalu odeću za slobodno vreme, u većini slučajeva je bitno da su malo veće od onih koje inače nosite, osim u slučaju da ti nošenje takve odeće smeta i želiš da je odeća za slobodno vreme prave veličine i dimenzija.

Majice, pantalone, jakne i druga odeća za slobodno vreme je dostupna u svim prodavnicama s odećom, a najbolje vreme za kupovinu je u periodima sezonskih rasprodaja. U potragu za takvim proizvodima se uputi pred kraj godine ili odmah na početku nove godine, budući da su tada takvi artikli znatno sniženi, neki i više od pedeset posto.

Međutim, u vreme rasprodaja postoji verovatnoća da ostaneš bez željenih artikala koje si nameravao da kupiš. To je moguće ukoliko zakasniš na početak rasprodaja i u kupovinu kreneš dan ili dva kasnije. Vrlo je moguće da se popularni i kvalitetni proizvodi, koji su se i tebi sviđali, prodali brže od ostalih, koji ti se ne sviđaju i tako ćeš imati samo dve mogućnosti. Prva mogućnost je da odustaneš od potrage i kupovine tog proizvoda ili odeće. Druga mogućnost je da se odlučiš za kupovinu van rasprodaje i platiš proizvod znatno skuplje.

Bez obzira na cenu proizvoda, bolje je da kupiš odeću koja ti se sviđa, iako je skuplja od ostalih, nego da kupiš neku odeću samo zato što su cene povoljnije. Ako kupuješ samo zbog niske cene, lako može da se dogodi da tu odeću nikada nećeš nositi. Početni entuzijazam nad niskom cenom će popusti kod kuće i ostaće ti odevni predmet koji ti se neće sviđati

Najnižu cenu možeš da pronađeš van periooda sezonske prodaje, i to upoređivanjem cena na ceneje.rs. Tako možeš da kupuješ van sezonskih rasprodaja odeću za slobodno vreme po najboljim cenama.

Ne propusti

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka