Komentari

Pre 3 meseca

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

Vise nego dobar za te pare.....preporucujem

Pre 3 meseca

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

FOX SMART Televizor 65DLE888 LED, 65"

Vise nego dobar za te pare....preporucujem

Pre 9 meseci

SAMSUNG 3D LED televizor UE40H6400

SAMSUNG 3D LED televizor UE40H6400

Neverovatan tv , ima sve sto treba i vise od toga.

Doživi Android na televizoru

22.12.2014. 12.10.30

Bogat izbor sadržaja koji nam je do sada bio dostupan putem pametnih telefona i tablet računara proširio se i na televizore. Prvi evropski televizor s ugrađenim Android ™ sistemom omogućava ti više od uobičajnog iskustva gledanja tv-a, i proširuje mogućnosti Smart TV platforme.

Philips TV s ugrađenim Android ™ sistemom kombinuje moć, performanse i sadržajem bogati Google Play ™. U najnovijim modelima imamo kombinaciju brzog procesora i prijateljskog interfejsa, što ga čini laganim za korišćenje i biranje sadržaja. Na jednostavan način možemo odabrati, organizovati i koristiti aplikacije iz Google Play ™, Chrome ™, kao i Skype ™, Twitter ™, Facebook ™ i YouTube ™.

Google Play ™ je prava riznica zabave. Ljubiteljima igara su  u ponudi omiljene igre, od akcionih, sportskih do logičkih. Za pravi doživljaj igranja koristimo igračku konzolu, koja se samo uključi preko USB-a i sarađuje s TV-om. Ako među TV programima ne možeš da pronađeš odgovarajući sadržaj, Android nudi rešenje. S pristupom programima kao što su YouTube ™ i Google Play Movies & TV, uvek ćeš moći da gledaš filmove, serije, spotove i koncerte koje želiš.

Android ™ takođe nudi široki raspon aplikacija za vežbanje. Od DailyBurn, pa do besplatnih video isečaka za vežbanje, potrebna je samo tvoja volja i možeš da počneš da topiš višak masti ispred televizora. Televizor s Android ™ sistemom je takođe odličan i pametan prijatelj tvog deteta. Igre, zagonetke, kvizovi, sve je spremno, deca mogu da isprobaju svoje veštine i da nauče nešto novo. TV je takođe neophodan partner za večernju zabavu s prijateljima; organizuj karaoke ili napravi muzičku listu pesama koje voliš - Android ™ aplikacije ti omogućavaju upravo to.

Sav taj razni sadržaj je dostupan vrlo jednostavno. Pre nego što instaliraš željenu aplikaciju, prijaviš se preko svog Google naloga. To radiš u podešavanjima - Opšta podešavanja - Podešavanja za Android i pod opcijom "nalog" dodaš novi nalog. Ako već imaš korisnički nalog, odabereš opciju da uneseš svoje podatke, potvrdiš i pristup ti je omogućen, ali možeš da napraviš i potpuno novi nalog. Instalacija je jednostavna: u prodavnici aplikacija Google Play™ odabereš željenu aplikaciju, klikneš instaliraj, potvrdiš izbor i nakon preuzimanja, aplikacija se prikaže na ekranu.

Više informacija možeš da pronađeš ovde ili na Facebook-u Philips Srbija.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.