Čuvajte okolinu I smanjite troškove upotrebom punjača za baterije

22.12.2014. 15.30.00

Digitalne fotoaparate danas gotovo svi imamo i rado koristimo bez obzira na kvalitet fotoaparata ugrađenih na pametnim telefonima i mobilnim telefonima. Svaki digitalni fotoaparat za svoj rad treba energiju koju dobija iz baterija. Punjači baterija fotoaparata stoga su odlični i korisni uređaji koji svojim radom pozitivno utiču i na okolinu i na vaš džep!

image

Poneki digitalni fotoaparati koriste posebne Li-ion ili slične baterije, ali većina modela koristi univerzalne Ni-MH, AAA ili AA baterije. Punjači baterija za fotoaparate su dugoročno isplativija investicija nego redovna zamena i kupovina skupih, novih baterija. Pa bez obzira koristi li vaš fotoaparat obične ili specijalne baterije, punjač će biti od velike koristi.

Posebno korisni biće punjači za univerzalne baterije jer ih osim u fotoaparatima koristimo u celom nizu opreme – daljinskim upravljačima, raznoj kuhinjskoj opremi, dečijim igračkama, svetlima za bicikile i sl. U univerzalnim punjačima moći ćete bez problema da napunite AAA i AA baterije i upravo je univerzalni punjač najtraženiji među punjačima baterija.

Možete kupiti punjače različitih proizvođača; za punjenje Li-ion baterija digitalnih fotoaparata najbolje je koristiti originalne punjače istog proizvođača kao i fotoaparata. Ako imate, na primer, Olympus fotoaparat koristite i njihov punjač, jedni su od najkvalitetnijih na tržištu i lako ćete ih pronaći u svakoj trgovini.

Dakle, ako ste ekološki osvešćeni, i ako želite da zaštitite svoju okolinu i barem malo smanjite količinu toksičnog otpada, a pri tome želite i da uštedete novac, punjači baterija biće odličan izbor za vas.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2021 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka