Supermarket

Telefoniranje za vreme vožnje je opasno. Koristite bežične slušalice!

22.12.2014. 02.49.00

Provodite puno vremena u automobilu? Svaki dan rizikujete u vožnji i razgovarate na telefon? Jeste li svesni da predstavljate pretnju za sebe i ostale učesnike u saobraćaju? Jeste li svesni činjenice da možete dobiti kaznu vrlo lako, ali ni to vas ne sprečava?

image

Vaši pozivi su vrlo važni i na njih morate odgovoriti vrlo brzo, bilo da je u vezi sa poslom, porodicom ili nešto drugo. Slušalice su onda u tom slučaju neophodan proizvod, jer su svojom cenom i dalje puno povoljnije od bilo koje kazne.

Znamo za mnoge slušalice za mobilne telefone. Bluetooth slušalica ili bežična slušalica će vam omogućiti da razgovarate vrlo lako i bez dodatnog kabla koji bi vam otežavao. Slušalice za mobilni koje se spajaju preko kabla na vaš mobilni telefon mogu biti vrlo zbunjujuće za vreme vožnje, a ometaju više nego što koriste. Dakle, bluetooth slušalica i bežična slušalica će vam pružiti najviše i uštedeti vam stres za vreme vožnje.

Slušalice za telefon su adekvatne i kada se bavimo nečim drugim, a ne samo kod vožnje. Svaka bežična slušalica vam omogućava da su vam ruke slobodne i spremne za druge poslove. Dakle možete koristiti slušalice za mobilni telefon kada na primer pripremate ručak ili šaljete e-mailove.

U gotovo svakom poslu će vam bluetooth i bežične slušalice dobro doći, jer su kablovi prepreka kod svih poslova i zbog toga su takve slušalice odlično rešenje.

Ovakav uređaj košta samo nekoliko stotina dinara, a u poreženju s visinom policijske kazne kupoprodajna cena je zanemariva. Jedino obratite pažnju da možete da ih povežete sa vašim mobilnim telefonom.

Danas sve slušalice koriste isti način povezivanje kao što to nude i obične slušalice. Pre kupovine jedino proverite da li vaš mobini ima bluetooth vezu, jer u protivnom je vaša kupovina besmislena. Postoji veliki izbor proizvođača na tržištu i teško je pronaći najboljeg ponuđača. Zato pre kupovine se raspitajte o različitim modelima i cenama na više mesta.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka