Pantalone koje odgovaraju vašem stasu

22.12.2014. 20.11.00

Ne postoje pantalone univerzalnih modela ili veličina da bi odgovarale svima, da postoje, kupovina pantalona bi bila manje zamorna. Mnogi ljudi prođu pakao da bi pronašli odgovarajuće pantalone. Svaki čovek je različit, te svakom pristaje određeni model pantalona, tako da pre kupovine morate da znate koji je vaš model da bi ona bila lakša.

Ženske pantalone mogu da budu elegantne i prikladne za razne svečane prilike, ali mogu isto tako da budu farmerke, koje ćemo nositi tokom slobodnog vremena i u opuštenijim trenucima. Ponekad se čini da je pronalaženje pravog modela kao traženje savršenog muškarca, nemoguće. Srećom, danas na tržištu postoji toliko modela da svako može pronaći onaj pravi za sebe.

Pre nego što se odlučite za kupovinu, pobrinite se da su pantalone koje kupujete dovoljno udobne, te da su prave dužine, kako pokrivaju vaše nedostatke, a ističu najbolje osobine. Tamnije pantalone daće vam vitkiji izgled.

Ako ste puniji, tada odaberite kaubojski model pantalona, koje će vas suziti u struku i izdužiti vam noge. Kupite one koje će se nakon nekog vremena malo rastegnuti, te vam postati još udobnije.

Pantalone koje su izrađene od mekane tkanine su slabijeg kvaliteta, te brzo gube svoj izvorni oblik. Istina je da su jeftinije, ali ćete ubrzo morati da kupite nove. Odlučite se za one koje sadrže elastin, jer su bolje za telo i ugodnije za nošenje. Budite oprezni sa zadnjim džepovima, ne bi trebali da budu smešteni prenisko, jer će vizualno sniziti vaše telo.

Žene koje na pantalone vole da nose štikle moraju da paze na dužinu pantalona. Najbolje je da nosite cipele u kupovinu na koje mislite nositi pantalone koje kupujete, tako ne možete da pogrešite i kupite pantalone koje će vam biti prekratke. Pantalone mogu da budu savršeno jednostavne, ali danas na tržištu imamo široku ponudu i onih koje su ukrašene šljokicama, zakrpama ili razrezane na određenim delovima.

Muške pantalone su oblikom više tradicionalne nego ženske. Obično su ravnog kroja, a razlikuju se po širini. Pantalone koje odaberete zavise od vašeg stila i stasa. Cene im se kreću od hiljadu dinara, do nekoliko desetina hiljada dinara. Cena takođe zavisi od modela i proizvođača.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.