Supermarket

Odabir daske za peglanje koja će vam olakšati peglanje

10.5.2017. 11.37.51

Daska za peglanje mora prvenstveno da bude stabilna i prilagodljiva, da bi vam skratila vreme peglanja. Daska za peglanje može da bude izrađena od različitih materijala i može da se razlikuje u ceni. Zavisi i šta očekujete od daske, jer postoje sasvim obične daske za glačanje i one koje imaju različite funkcije kao što je grejana površina za peglanje i duvanje vazduha.

image

Na izbor prave daske za peglanje utiče i to koliko često peglate kod kuće i o kojim se količinama veša radi. Ukoliko peglate svakodnevno i trošite puno vremena, preporučljivo je da kupite dasku za peglanje koja će vam skratiti vreme peglanja i za nju možete odvojiti više novca. Radi se o kupovini za koju nećete zažaliti.

Većina modernih dasaka za peglanje ima mnogobrojne funkcije koje olakšavaju ovaj neugodan kućni posao. Aktivne daske za peglanje su podesive po visini i imaju grejnu površinu, što olakšava vaš posao. Budući da je pegla prilikom korišćenja vrlo vruća, sigurnost i stabilnost su jako važni. Tome doprinosi kvalitetna daska za peglanje koja ne može lako da se prevrne i koja stoji čvrsto na zemlji.

Uprkos tome, daska za peglanje mora da bude jednostavna za nošenje, praktična za sklapanje i ne sme da zauzima previše prostora. Odaberite dasku koja ima gumirane nogare protiv klizanja, a u isto vreme ne ostavlja tragove.

Odličan izbor je aluminijumska daska za peglanje koja nudi mogućnost da kupi i ispušta paru. Funkcija kupljenja pare omogućava da para prodire u tkaninu i da se tokom peglanja ne javljaju nabori. Grejana daska za peglanje će ispeglati veš mnogo brže jer vazduh cirkuliše , ujedno smanjuje vlažnost na dasci. Daska za peglanje sa funkcijom duvanja je zgodna za nežnije tkanine, jer odiže odeću i tako je prilikom peglanja ne pritiska na dasku za peglanje.

Izaberite onu koja ima dodatnu pamučnu presvlaku, na koju možete da odložite peglu i po kojoj će pegla lako da klizi.

Gorenje daska za peglanje ima sve spomenute karakteristike i odličan je izbor. Naravno, možete izabrati i druge modele koji nemaju sve mogućnosti, pa su zbog toga i cenovno pristupačnije. Gorenje daska za peglanje je dostupna kao potpuna stanica za peglanje sa ugrađenom utičnicom, točkićima za lakše pomeranje i mnogim drugim praktičnim mogućnostima. Gorenje daska za peglanje IB je vrlo je prilagodljiva i aktivna.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka