Ne nasedajte na falš robu pri kupovini trenerke

22.12.2014. 06.32.00

Ponekad je uobičajena odeća suviše neudobna da bismo se u njoj osećali ugodno i da bismo se kretali nesmetano. U pojedinim sredinama se ipak moramo i odećom ravnati prema nekim socijalnim standardima kako se ne bismo isticali.

Mnogo više opušteno se možemo odevati u domaćem okruženju i izvan profesionalnih krugova, gde nije važno kako smo obučeni. Trenerke su tako jedan od najudobnijih komada odeće koji nikako ne pripadaju poslovniom okruženju, već su namenjene kućnoj ili sportskoj upotrebi.

Trenerke su takođe pogodne za decu jer im omogućavaju lakše kretanje, pa će moći brže da napreduju u razvoju, imaće bolju ravnotežu i ugodnije će se osećati. Lako se kupuju u svim dečjim radnjama sa odećom,a mogu se pronaći i u ostalim prodavnicama trikotažne robe. Deci je potrebno osigurati nekoliko trenerki jer se lako zaprljaju pri igri, a deca koja se privikavaju na život bez pelena trebaju možda i veći broj trenerke.

Trenerke su zanimljive i za muškarce i za žene. Muška trenerka je uvek prikladan poklon, pogotovo ako osoba kojoj je poklanjate rado nosi takvu odeću. Svaki aktivan muškarac će se radovati takvom poklonu, samo treba da obratite pažnju na to da trenieka bude kvalitetna.

Za kvalitetnu trenerku ćete verovatno morati da izdvojite dosta novca, ali to zavisi od proizvođača kojeg ste odabrali. Adidas trenerka je jedna od priznatijih marki. Izvorna Adidas trenerka je brend koji gotovo svako poznaje i kupovine te trenirke nikome neće biti mrska. Čak ni pri traženju te trenerke nećete imati problema jer su Adidas trenerke prisutne u gotovo svim sportskim prodavnicama. Može se dogoditi da trenutno neka nije dostupna zbog velike potražnje, ali za nekoliko dana ćete je sigurno lako pronaći.

Pri kupovini tih trenerki, kao i ostalih proizvoda poznatih proizvođača, obratite pažnju na to da budu originalan proizvod, a ne falš. Falš robe je mnogo na tržištu, a razlikuje se cenom od originala i često ima oznaku koja je vrlo slična originalnoj, ali ne i identična. U inostranstvu budite još pažljiviji jer nemaju sve zemlje pravila o zabranjivanju prodaje falš proizvoda pod imenom poznatih brendova.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.