Kupovina muškog ili ženskog kaputa

22.12.2014. 10.12.00

Važno je da se odevamo skladno temperaturama jer tako najbolje pazimo na naše zdravlje. Zimsko vreme opasno je za različite prehlade, upale i različite bolesti pa je zato još važnije da je naša odeća odgovarajuća i topla.

Kaputi su jedan od najpopularnijih izbora zimske odeće pa su odlični i za poslovna okruženja. Izuzev toga kaputi su udobni i topli,a njihova jedina mana je visoka cena koju prvenstveno postižu visokokvalitetni kaputi, bunde svetski poznatih proizvođača kaputa.

Ponekad nazivani zimskim kaputima, zimske jakne i bunde nas takođe štite tokom hladnih zimskih dana. Ova vrsta zimske odeće je topla i udobna pa se osećamo priajtno u njoj. Zimsku odeću nalazimo u svim prodavnicama sa odećom,posebno u jesenjim i zimskim mesecima. Pri kupovini pažnju ne treba obratiti samo na to da je kaput lep i odgovarajuće veličine, već i na to da se osećamo lepo u njemu. Kaput je potrebno isprobati nekoliko minuta na sebi i pokušati da hodamo u njemu pre nego što ga kupimo.

Kapute lako delimo na muške i ženske. Dok su ženski kaputi često uskog kroja,za muške to nije bitno. muški,kao i ženski kaputi, često mogu imati kapuljaču koja nas dodatno štiti od vetra. One uglavnom imaju vezicu kako bi ostalo što manje prostora za hladan vazduh.

Elegantni kaputi će često biti bez džepova ili će oni biti ušiveni kako bi kaput bio što profinjeniji. No,ukoliko zimi radije držite ruke u džepovima, sigurno uzmite jedan sa manje elegancije i prostranim džepovima.

Kvalitetan kaput možete kupiti i po ceni manjoj od 10000 dinara,ali samo u slučaju da nije svetski poznati proizvođač. Tada pri kupovini ne možete biti zapravo sigurni da kupujete kvalitetan kaput već je ta kupovina svojstvena igra na sreću. Za prosečno dobar brend kaputa moraćete odvojiti do 20000 dinara,dok za neki poznati, visoko cenjeni, moraćete uložiti i mnogo više.

Prvenstveno pre kupnje razmislite o tome za koje prilike vam je potreban kaput i koliko često ćete ga koristiti. Ukoliko vam je kaput potreban za jednu priliku,nakon koje ga verojatno nećete koristiti godinama, povoljnije je kaput iynajmiti. Ali, ukoliko vam je kaput potreban češće bolje ga kupite jer tada iznajmljivanje više neće biti toliko isplativo.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.