Komentari

Pre 5 godina

COLOSSUS kuhinjska vaga CSS-3200

COLOSSUS kuhinjska vaga CSS-3200

Vaga nije nista posebno, ali za ove pare se skroz isplati. Može da meri do 5kg i odlično služi za ono najosnovnije. Ako vam treba vaga ze neko preciznije merenje, onda uzmite neki skuplju skuplju i malo bolju vagu.

Kupovina kuhinjske vage

22.12.2014. 19.51.00

Vage su vrlo koristan uređaj u kuhinji. Ako niste najiskusniji u pečenju kolača ili drugih sličnih stvari, te strogo pratite recept, onda će vam sigurno trebati kuhinjska vaga.

UMožete da birate između raznih kuhinjskih vaga koje se međusobno razlikuju po modu, tačnosti i načinu merenja. Među najpopularnije su one koje su pričvršćene na zid. Ovi uređaji zauzimaju vrlo malo prostora. Neke vage su digitalne, koje za rad zahtevaju određeno napajanje, obično baterije, a neke za rad ne zahtevaju nikakve dodatne izvore napajanja.

To su razne samostojeće kuhinjske vage koje ne zahtevaju struju ili baterije. Njih karakteriše protivteg, koji pomeranjem po lestvici omogućava da namestite koju masu želite izmeriti. Kada dva tasa na vagi postanu jednaki dobili ste pravu masu koju ste zadali na početku. Takve vage su zastarele, pa ih možemo videti u kuhinjama naših baka.

U zadnjih nekoliko godina sve popularnije su digitalne vage. Za rad koriste električnu energiju ili baterije.

Električne vage koje za svoj rad koriste baterije mogu biti problematične, da ne rade kad su vam najpotrebnije, jer im se recimo ispraznila baterija.

Stoga je bolje ponekad posegnuti za drugačijim vagama, koje možda nisu toliko jednostavne, ali rade uvek i svuda. U svakom slučaju, možete kupiti električne kuhinjske vage koje mogu mnogo pojednostaviti vaš rad, ali budite svesni da ti instrumenti nisu u potpunosti pouzdani.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.