Kupovina kaiša

22.12.2014. 06.18.00

Kaiševi se mogu koristiti kao modni detalj, pa budite oprezni kada ga kupujete da li je odgovarajućeg dizajna i u koraku s modom. Kaiš se oblikom, a prvenstveno bojom, treba poklapati s vašom garderobom, inače će biti beskoristan. To je razlog zašto je dobro odabrati niz različitih kaiševa, koji će biti namenjeni različitim prilikama.

Pojas mora biti odgovarajuće veličine kako bi odgovarao vašem obimu. Ako kupite premali kaiš nećete moći da ga koristiti,a ako kupite preveliki kaiš trebaće vam dodatne usluge, koje predstavljaju dodatni financijski teret i dodatno vreme koje morate da uložite u njega.

Srećom, možete skratiti kaiš ukoliko je prevelik, pa nije potrebno da se u prodavnici opterećujete izborom pojasa koji bi vam tačno odgovarao. Uglavnom su kaiševi veći, tako da ne brinete da ste odabrali premali. Konkretno, važno je da se usredite na činjenicu da je kaiš, muški ili ženski, takav da će odgovarati vašim potrebama.

Tako i muški i ženski kaiš može biti kožni,koji odskače kvalitetom od ostalih,a njegova jedina mana je veća cena. Ali za kožni kaiš možete očekivati da će trajati mnogo duže od kaiša nekog drugog materijala. To je trajan proizvod koji će vam pre dosaditi nego što ćete ga iznositi ili uništiti.

Muški kaiš može biti jednobojan ili višebojan,baš kao i ženski. Naravno, dostupni su i kaiševi raznih oblika. Ako se odlučite za crni kaiš,on će verovatno odgovarati većini odeće koju posedujete u ormaru.

Crni kožni kaiš je gotovo je neophodan deo vaše garderobe,jer se crna boja najbolje uklapa sa ostalim bojama. Ukoliko još nemate crni kaiš, onda je krajnje vreme da sebi priuštite jedan.

Neke osobe radije kupuju širu i veću odeću, dok se neki prijatnije osećaju u manjoj i pomalo uskoj odeći. Kaiš nije neophodan,on može biti i samo estetski deo vaše odeće, modni dodatak.

Ako vam trenutno ne treba kaiš, a odlučili ste da idete na dijetu, uskoro će vam sigurno trebati, pa je bolje da kupovinu obavite na vreme i bez nepotrebne žurbe.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.