Jesu li i vama aktuelni prenosni radio kasetofoni?

22.12.2014. 00.31.00

Uprkos činjenici da je današnja tehnologija sa svim MP3, MP4 i ostalim digitalnim plejerima gotovo pregazila prenosni radio, tradicionalistima među nama drago je da ih još uvek možemo naći na tržištu. Ako se poput nekih od nas ne možete odupreti navici svakodnevnog slušanja radija, budite autentični do kraja i razmislite o nabavci prenosnog radio uređaja.

image

Prenosni radio može biti analogni ili digitalni, s osnovnom razlikom da ćete digitalnu verziju moći da prilagodite vašim željama i potrebama. Gotovo svaki prenosni radio danas dolazi i sa ugrađenim CD plejerom, a nije rijetkost pronaći model sa ugrađenim kasetofonom. To je dobra vest svima nama koji još uvek sentimentalno čuvamo kolekcije najdražih kaseta i CD-ova.

Možete da izaberete prenosne radio uređaje različitih veličina, stila, oblika i cena; pobrinite se samo da ima dobre zvučnike i preslušavanje kolekcije može da počne. U većini slučajeva prenosni radio radi i na struju i na baterije i načelno troši jako malo energije.

Poneki od danas dostupnih modela imaju sve prednosti digitalnih plejera – MP3, WMA i USB priključke pa ih lako možete povezati sa računarom ili nekim drugim uređajem. A modeli renomiranih proizvođača ( koji još uvijek nisu odustali od proizvodnje klasičnih prenosnih radio uređaja) dolaze i sa visokokvalitetnim zvučnicima sa kojima ćete uživati u reprodukciji zvuka.

Ako želite da postignete potpuni retro utisak izaberite neki od analognih modela. I njih, srećom, još uvek ima na tržištu, a naći ćete ih u različitim veličinama i bojama.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka