Komentari

Pre 5 godina

LOGITECH web kamera C270 HD WHITE PAISLE

LOGITECH web kamera C270 HD WHITE PAISLE

Super je kamerica, jednosavno se spaja, slika je odlicna, zvuk isto. Voleo bi samo da ima i manualni fokus. Sve u svemu, jako dobra kamera.

Izbor web kamere

22.12.2014. 12.17.00

Web kamera je jednostavna video kamera koja prenosi sliku na web. Web kamere se često koriste u video intervjuima, pristupačne su i jednostavne za korišćenje. Ako želite da razgovarate s nekim a da se vidite, web kamera je svakako pravi izbor. S njom lako održavate kontakte s prijateljima iz inostranstva.

Web kamere su dale novu dimenziju razgovorima koji se odvijaju online, i dovele ih na novi nivo. Postoji nekoliko modela web kamera od raznih proizvođača, koji se međusobno razlikuju po karakteristikama i ceni. Računarska kamera može da ima dodatno otkrivanje pokreta, a za to vam je potreban poseban računarski program. Dizajnirane su za postavljanje na prenosne računare i ekran stonih računara. Računarski mikrofon prenosi zvuk, a da ne bi imali šumove, pokušajte da umirite sve zvukove u svojoj okolini ili ih bar svedite na minimum. Najbolje mesto za postavljanje web kamere je na monitoru, i ona tada treba da bude postavljena u nivou očiju ili malo više.

Popularni brand Logitech web kamera je stilski dizajniran, ali je takođe i visokog kvaliteta, kao i povoljne cene. Logitech web kamera nalazi se pod nazivom QuickCam. Najveća potražnja je za modelima QuickCam Messenger i Fusion. Koju god web kameru izaberete, neka to bude prema vašim zahtevima i potrebama, kao i po kvalitetu slike koju očekujete. Logitech web kamera ima rezoluciju od 1280x720 piksela. Pre kupovine web kamere pobrinite se da snima kvalitetnu i svetlu sliku iako je u prostoriji slabo osvetljenje. Jeftinije kamere nemaju tu mogućnost, pa je slika mutnija i može da se dogoditi da prekida. Web kamera takođe omogućava slikanje.

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.